2777
2789
عنوان

فولیکول 👌👌

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 37 پست
قرص میخورم.۴ ماهه قرص خوردم گفت سونوگرافی بده بیار نشونم بده..الان یه ساعت دیگه میخام ببرم نشونش بدم ...

به من امپول hcgداد گف از امشب نزدیکی کن .چرا هیچی پس راجب کیست نگف این گوگلم استرس میده فقط

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
قرص میخورم.۴ ماهه قرص خوردم گفت سونوگرافی بده بیار نشونم بده..الان یه ساعت دیگه میخام ببرم نشونش بدم ...

چه جالب یعنی با سایز 10و13تخمک آزاد کردی

خوب الان پس چرا ناراحتی 

خدایا منو از تنهایی نترسون که تو بهترین وارث دهنده ای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جالب یعنی با سایز 10و13تخمک آزاد کردی خوب الان پس چرا ناراحتی 

میگع شوهرش دوس نداره بچه دار شن فعلا .بخاطر اقدام میگه

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
به من امپول hcgداد گف از امشب نزدیکی کن .چرا هیچی پس راجب کیست نگف این گوگلم استرس میده فقط

خداکنه دکتر منم بگه اقدام کن تا شاید شوهرم کوتاه بیاد

ام خاکه جوانه،بو من ژیانه،روح و جانم ب فیدای کوردستانه😍❤❤❤❤
خداکنه دکتر منم بگه اقدام کن تا شاید شوهرم کوتاه بیاد

اکی ب شوهرت بگو قرص میخورم نخور .چیکار داری بگی

چه جالب یعنی با سایز 10و13تخمک آزاد کردی خوب الان پس چرا ناراحتی 

نمیدونم بخدا میترسم بچه دار نشم..من خیلی روحیه ام ضعیفه و اصلا طاقت بچه دار نشدن ندارم...

فولیکام خیلی بزرگن نه؟

اکی ب شوهرت بگو قرص میخورم نخور .چیکار داری بگی

جلوگیری با قرص نمیکنم..ولی طبیعی جلوگیری داریم...چی بگم والا میگه دوست دارم بدونم کی اقدام میکنیم برا بچه نمیخام ی دفعه ای بشه...خدالعنت کنه این وضع اقتصادیو بخدا فقط از خرجش میترسه وگرنه عاشق بچه اس

جلوگیری با قرص نمیکنم..ولی طبیعی جلوگیری داریم...چی بگم والا میگه دوست دارم بدونم کی اقدام میکنیم بر ...

ایشالا ک آقاتونم راضی میشه.اره واقعا این اوضاع و خرابه ولی خب بچه دار شدنو نمیشه لذتشو از دس داد

نمیدونم بخدا میترسم بچه دار نشم..من خیلی روحیه ام ضعیفه و اصلا طاقت بچه دار نشدن ندارم... فولیکام خ ...

10خیلی کوچیکه .دکترا میگن سایز مناسب برای باروری17تا24هستش

10خیلی کوچیکه .دکترا میگن سایز مناسب برای باروری17تا24هستش

پس من خیلی بزرگن آره .؟؟.

ایشالا ک برا خدا کاری نداره با همین فولیم باردار شیم

ایشالا ک آقاتونم راضی میشه.اره واقعا این اوضاع و خرابه ولی خب بچه دار شدنو نمیشه لذتشو از دس داد

اره بخدا...خدا ب هممون کمک کنه

برام زده در هر تخمدان ۱۰ تا فولیکول

سایز بزگترینشون ۲۵ و ۲۸

.ینی اون فولیای دیگه شاید نرمالش باشن پس.زیر ۲۵ 

پس من خیلی بزرگن آره .؟؟. ایشالا ک برا خدا کاری نداره با همین فولیم باردار شیم

دقیقا همینطوره خدا بخواد همه چی حله.

والا منم گیج شدم دیگه میگن سایز بزرگ تخمک آزاد نمی کنه و ممکنه کیست بشه

دقیقا همینطوره خدا بخواد همه چی حله. والا منم گیج شدم دیگه میگن سایز بزرگ تخمک آزاد نمی کنه و ممکنه ...

نمیدونم پس چرا دکتره هیچی نگف 😔😔😔