2777
2789
عنوان

اینترنتی لباس سفارش دادم مشکی فرستادن به جای زرشکی😣

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 45 پست
بده به یه مغازه برات بفروشه

اگه نشد تعویضش کنم همینکار میکنم ولی هنوز دلم توی لباس زرشکیس😣

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز شما خوبه یه چیزی برات اوردن من برای اولین بار دلو زدم به دریا واز یه پیج اینستاگرام مانتو سفارش ...

خب از پیج معتبر خرید نکردی ، من که هروقت سفارش دادم راضی بودم هم جنس هم رنگ و همه‌چیز ! 

اسی یبارم سایز و اشتباه فرستاده بودن که وقتی بهش گفتن جواب داد که با هزینه پست خودمون بفرست تا سایز درست و واست بفرستیم و کلی عذرخواهی کردن ولی دیگه خودم گفتم نمیخاد همینو نگه میدادم

.
باز شما خوبه یه چیزی برات اوردن من برای اولین بار دلو زدم به دریا واز یه پیج اینستاگرام مانتو سفارش ...

اخی عزیزم من واسه خاطر اینکه رنگش اشتباهی شده کلی مامان و بابام سرزنشم کردن که نگفتیم خرید اینترنتی نکن تازه شوهرم هنوز سرکاره اون دیگه معلوم نیس چی بگه وقتی بیاد شما دیگه چی کشیدی😑

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 
خب از پیج معتبر خرید نکردی ، من که هروقت سفارش دادم راضی بودم هم جنس هم رنگ و همه‌چیز !  اسی ی ...

نمیدونم بخدا من اولین بارم بود خرید میکردم دیدم یه استوری گذاشت با کلی لباس که offخورده منم سفارش دادم ولی بعد از واریز پول همه چی ناپدید شد

اسي راس اون تايمي كه بهت داده بود رسيد؟

آره گفت 4 تا 6 روز که سر 6 روز رسید یه کانال دیگه گفت بعد 3 روز که بعد یک هفته اومد ولی خب اون همون رنگی بود که خواسته بودم کلا سابقه دارم من😬

خب از پیج معتبر خرید نکردی ، من که هروقت سفارش دادم راضی بودم هم جنس هم رنگ و همه‌چیز !  اسی ی ...

اسم پیج خریدهاتو بزار لطفا ماهم بهریم😍

السلام علیک یا بقیه الله ًعجل الله تعالی فرجه ًبه جمعمشق انتظار 👉بپیوندید.
اسم پیج خریدهاتو بزار لطفا ماهم بهریم😍

ghasedak-rasht 

Kidslandaftab

Farlin 

اینا لباس بچه هستن که واققعا جنساشون خوبه و پرز و پود و اینا نمیشه اصن البته کیدزلند لباس بیردن داره اونا بیشتر خونگی هستن ! 

Lomerz-shopو  mantra.shop و janaa.clothingاینا هم مانتو و تونیک سفارش دادم خوب بودن مخصوصا مانترا

.