2777
2789

دوتاخواهربزرگتر دارم که متاهلنوبچه دارن توهرچی حسادت منومیکنن اونااجاره نشینن من مادرشوهرم خونه داده اجاره نمیدیم تازه یه ۲۰۶صفرگرفتیم به اونم حسادت میکنن ازوقتیکه ماشینمونوعوض کردیم باهام قطع رابطه کردن.حتی به کارشوهرم همه چیزم حس بد دارن وحسودن خستم کردن بخدامنو شوهرم کلی به کارشون میریم تاحدامکان اگه کمک بخان انجام میدیم ولی اوناکاریکه نمیکنن هیچ خواهربزرگم دوباربخاطرمن اومدباهام خریدکلی منت گذاشت من اومدولی توجبران نکردی اخه اینم جبران داره ؟؟فقط واستادن یه مشکلی توزندگیم پیش بیادمهربون شن توخوشیام باهام قهرن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرم حسود هست 

والان هم باهاش قهرم 

نمیخوام ببینمش 

😐😐😐

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

واااا

بلا بدور

دیگه این مدلیشو ندیده بودیم.

منکه یه خواهر دارم از خودم کوچیکتره و مجرد همه خواستم از خدا اینه یه همس نصیبش بشه ده برابر بهتر از شوهر من چه از نظر اعتقادی و اجتماعی چه خانوادگی و اقتصادی

شماها هم واسه خواهر کوچولوی من دعا‌کنین‌لطفا🌺🌺

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
خيلي خوبه كه انقد درگيرتن يني تو ازشون بالاتر 

بالاترم ولی واقعاعذابم میدن باهم صمیمی میشن منوتحویل نمیگیرن بسکه عقده این مامانمم پشت اوناس میگه اونابیچارن 

نذار از مشکلات زندگیت بفهمن، من یه عروس دایی دارم خیلی حسود و بدخواهه، از وقتی شناختمش نمیذارم از مش ...

میترسم چشم بزنن زندگیموخیلی بد دلن بارهاشنیدم پشت سرم بدگفتن

نذار از مشکلات زندگیت بفهمن، من یه عروس دایی دارم خیلی حسود و بدخواهه، از وقتی شناختمش نمیذارم از مش ...

خو عروس دایی کجا؟خواهر کجا!

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم

من هم خواهر ندارم کاش حتی یک حسود داشتم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما