2777
2789
عنوان

ی چیز ترسناک بگم ...

337 بازدید | 25 پست

دوشبه همش صدای راه رفتن یکی میاد تو خونمون ..همسر منم ی شب درمیون خونه نیست شبایی ک مادر شوهرم باهم میخوابه ..میترسم .اما دیشب همسرم .بود صداش زدم پاشو .نمیتونم بخوابم ..بعد ک بیدار شد برگشت سمتم ..صداها خاموش شد .نمیترسم ..کلا ی جوریه برام ..حتی مادرشوهرمم پری شب اومد تو ...بعد بهم گفت احساس کردم کسی داخله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار حضور کسایی و احساس میکنم 

توهمی شدی 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 
عزیزم به نظر من ربطی به قدیمی بودنه خونه نداره خونه ی ما چهل سال ساخته و کاهگلیه ولی از این چیزا ندا ...

نمیدونم اخه ندیدی میگن خونمون قدیمی اینجور گفتم شاید اینجوریه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
عزیزم به نظر من ربطی به قدیمی بودنه خونه نداره خونه ی ما چهل سال ساخته ولی از این چیزا نداره خداراشک ...

شاید مال طبقه پایینه

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀🥀🥀

سوره بقره بزار تو خونه پخش بشه ....هر مزاحمی رو دک میکنه

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤