2777
2789
عنوان

دخترم از دبشب یکسره بالا میاره

134 بازدید | 19 پست

دوستان دخترم یک سال شش ماهشه از دیشب هرچی میخوره بالا نیاره ای شیر غذا شربت اونم پنج دقه بعد هر چیزی ک میخوره اسهال هم شده  چیز خاصی نخورده  فقط پری روز  تو حیاط باغچه یکم خاک خورده تا متوجه شدم دهنش شستم  ولی از صبحش تا دیشب یکسره استفراغ داشته خیلی گریه میکنه میترسم ببرم دکتر چون دضعیت شهرمون قرمز  شوهرمم نمیزاره ببرمش مطب کلن نمیربم بیرون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این از کرونا خطرناک‌تر، چه دل بزرگی دارید

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
حتما ببرش دکتر بدون شک

اخه شوهرم نمیبره میگه اینجا رعلیت نمیکنن فاصله اجتماعی نیس ماسک نمیزنن  یه قطره اورده از داروخانه برای استفراغش ولی اثر نداره  بیشتر بخاطر همون خاک و سنگایی گ خورده بنظرم  یا اینکه من دو شبه قرص اعصاب میخورم نمیدونم دلیلش چیه خیلی نگرانم 

بچت تو گلوش تول گیر کرده..خیار..نون خشک..حبوبات..آجیل ها.وووخلاصه چیزای سفت و ریز..تا در نیاد بچه هم ...

هیچ کدوم از اینا رو نخورده من هنوزم غذایی ک لهش کیدم کاملا له میکنم ولی احتمالا ویروسی شده بدنش 

بخدا تا ب شوهرم میگم دعوام میکنه میگه رفتم پیش دکتر داروخونه بهن همین قطره رو داده بده بهش خوب میشه& ...

چه پدریه؟! با جون بچش بازی میکنه، همه مطبا مجهزن. من بچمو بردم دکتر به منشی گفتم وقتی نوبتمون شد میایم بالا. دونه دونه و با فاصله

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
اخه شوهرم نمیبره میگه اینجا رعلیت نمیکنن فاصله اجتماعی نیس ماسک نمیزنن  یه قطره اورده از داروخا ...

یعنی شیر خودت میخوره؟بعد شما قرص اعصاب خوردی؟وای نگو که این کارو کردی