سلام. خانمای گل لطفا منو دلسوزانه راهنمایی کنید .بنظرتون توی اصفهان پیش کدوم این دکترا برم برا ivf? دلیلشم بگید لطفا.... من دیماه پیش احمدی لاپارا کردم ولی نمیدونم برم برا ادامه پیش ایشون یا نه. یه سری کاراشو میپسندم ولی اینکه حرف نمیزنه ومن نمیتونم باهاش حرفمو بزنم خیلی خوشایند نیست دوتاکلمه حرف میزنه اونم اینقدر یواش همش ماما های دور وبرش توضیح دارو میدن خودت باید به زور حرف بکشی ازشون.... میخوام برم ivfکنم البته گفت اول iuiولی من اعتقادی بهiui ندارم .داروهاشم یکیه هزینشم ماشالا کم نیست .توروخدا راهنمایی کنید.مرسی
طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چراااا؟
خداروشکر .ناباروری داشتن؟ چه مدت رفتن پیش ایشون؟ چیکارکردن ؟ مرسی عزیزم
شوهرش مشکل داشت با یبار iuiباردار شد ولی داداشم ایناهم رفتن پیشش نتیجه نگرفتن امپول زیاد داد به زنداداشم کیستش ترکید iui نتیجه نگرفت دیگه نرفت پیشش
طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چراااا؟