2777
2789
عنوان

دکتر فشارکی یا کلانتر یا احمدی؟

503 بازدید | 8 پست

سلام. خانمای گل لطفا منو دلسوزانه راهنمایی کنید .بنظرتون توی اصفهان پیش کدوم این دکترا برم برا ivf? دلیلشم بگید لطفا.... من دیماه پیش احمدی لاپارا کردم ولی نمیدونم برم برا ادامه پیش ایشون یا نه. یه سری کاراشو میپسندم ولی اینکه حرف نمیزنه ومن نمیتونم باهاش حرفمو بزنم خیلی خوشایند نیست دوتاکلمه حرف میزنه اونم اینقدر یواش همش ماما های دور وبرش توضیح دارو میدن خودت باید به زور حرف بکشی ازشون.... میخوام برم ivfکنم البته گفت اول iuiولی من اعتقادی بهiui ندارم .داروهاشم یکیه هزینشم ماشالا کم نیست .توروخدا راهنمایی کنید.مرسی

همه شون دکترای خوبی هستن من فشارکی روشنیدم که خیلی توآی وی اف ماهرهست وباعث میشه دوقلوباردارشدن میشهدمتاسفانه همه ی دکترااینجوریرشدن دوروورشون روماماهاگرفتن وخودشون زوربشون میادیه کلام حرف بزنن دکترمن مینوموحدی بودکه پوستم کنده میشدتامیرفتم میدیدمشون وبعدهم به زورواسراریه کلمه حرف میزد

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر من‌پیش فشارکی میرفت نتیجه گرفت

طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد...                                                                           پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی!      هرگز به خدا نگو چراااا؟
عزیزم در کنار تخصص پزشک این مهمه که پزشک حرف بزنه و به سوالات بیمار پاسخ بده . دکتر سایلنت هم مشکلات ...

آره عزیزم وقتی میرم کلی سوال دارم ولی وقتی برمیگردم خوته میبینم همون سوالا هنوز هست اصلا ارتباط برقرار نمیکنه بامریض.

همه شون دکترای خوبی هستن من فشارکی روشنیدم که خیلی توآی وی اف ماهرهست وباعث میشه دوقلوباردارشدن میشه ...

منم شنیدم فشارکی خوبه ولی خب بعضی وقتا میبینم  یه نفر نظر منفی داده دوباره شک میکنم.

خداروشکر .ناباروری داشتن؟ چه مدت رفتن پیش ایشون؟ چیکارکردن ؟ مرسی عزیزم

شوهرش مشکل داشت با یبار iuiباردار شد ولی داداشم ایناهم رفتن پیشش نتیجه نگرفتن امپول زیاد داد به زنداداشم کیستش ترکید iui نتیجه نگرفت دیگه نرفت پیشش

طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد...                                                                           پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی!      هرگز به خدا نگو چراااا؟
شوهرش مشکل داشت با یبار iuiباردار شد ولی داداشم ایناهم رفتن پیشش نتیجه نگرفتن امپول زیاد داد به زندا ...

منم یه بارiuiانجام دادم نشد زیاد بهش اعتقاد ندارم بااینهمه آمپول خب ivfکنی حداقل ممکنه چندتا جنین بشه فریز کرد اگه نشد.... انشاالله که نتیجه بگیرن .ممنون از لطفتون