2777
2789
عنوان

کرونا

194 بازدید | 8 پست

من پانزدهم ماه پیش تست انتی بادی دادم که گفتن مثبته دوهفته بعد انجام دادم گفتن منفیه با۴۰۳۰تماس گرفتم گفتن نتیجه قطعی روتست پی سی ارمعلوم میکنه یه فقط یه گوش پاک کن کردتوبینی ونمونه رو گرفت که گفتن مثبته درضمن من هیچ علامت هم نداشتم وندارم درضمن تست رایگانه ومراکزسلامت به تشخیص پزشک انجام میشه

مثبت بود ديگه الان انتي بادي داري مريض نميشي اگه هم بشي خيليييي ضعيف ميگيري 

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بیشتر توضیح بدید

ساني ك ي بار ميگيرن كرونا و خوب ميشن بدنشون تا چند مدت انتي بادي داره مثلا مثل واكسن عمل ميكنه ديگه بيمار نميشن يا اگه هم بشن خيلي خفيف ميگيرن 

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰
ساني ك ي بار ميگيرن كرونا و خوب ميشن بدنشون تا چند مدت انتي بادي داره مثلا مثل واكسن عمل ميكنه ديگه ...

اون وقت ناقل این بیماری هستن یا نه؟

حال ما برا خیلی ها آرزو شد تو به هیشکی نگو                           ROBOTICS
اون وقت ناقل این بیماری هستن یا نه؟

در دو هفته اي ك بيمارن ميتونن ناقل باشن بعدش ديگه ن 

ببین منم فروردین ماه شوهرم تب وبدن دردداشت ۳روز بعدم من بدن دردم شروع شدازمایش خون دادم ازمایشگاه بیرون وخصوصی گفتن آنفلانزاس دیگه ضعف شدیداسهال و...دنده دردشدیدحتی الان که میگن ازریس دکترعمومی رفتم اون گفت حدسی کروناس وداروهاشودادالان فامیل شوهرمیگن توازترست تلقین کردی کرونانبوده؟؟؟!درضمن دخترخواهرشوهرم توآزمایشگاهه کارمیکرد