2777
2789
عنوان

کسی برای سهامش رفته بانک ؟؟؟؟

183 بازدید | 12 پست

من همه کاراشو انجام دادم 

فقط بانک نرفتم 

باید برم همون شعبه اصلی که شماره شبا دادم ؟ 

اگه کسی رفته راهنمایی کنه ؟ 

چه زمانی  ۳۰ درصد به حسابم میاد ؟ 

عاشق بافتنی هستم ، عروسک های بافتنی میبافم و اشارپ وپاپوش و... 

نه حضوری نمیخواد بری اصلا 

داداش من رفته بود گفتن همه کاراش اینترنتی هست

تو سداد درخواست میدی هرموقع ۳۰%فروش بره،خودبه‌خود پول میره به حسابت

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لازم نیست بری بانک. فقط باید روش مستقیمو بزنی و از طریق درگاه بانکت اینترنتی درخواستتو ثبت کنی

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
کجا باید درخواست بدی؟؟ 

تو گوگل سرچ کن درخواست فروش سهام عدالت خودش میاره

واسه داداش من که شماره شباش بانک ملی هست برای شما هم باید از بانکی درخواست بدی که شماره شباش رو برای سودِ سهامت ثبت کردین

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
تو گوگل سرچ کن درخواست فروش سهام عدالت خودش میاره واسه داداش من که شماره شباش بانک ملی هست برای شما ...

تو نت بد توضیح داده معلوم نیست چی به چیه

سلام عزیزم،میشه بگی چی شد؟؟بانک رفتی

سلام عزیزم بله رفتم ، گفت کی رفتی سهام رو آزاد کردی گفتم تقریبا یک ماه پیش ، گفت پس باید بانک سی در صد رو بفروشی ، ولی اونا که میومدن میگفتن یک هفتس سهام رو آزاد کردن گفت دیگه به بانک مربوط نمیشه و باید برن کافی نت بپرسن چیکار کنن ، کارت ملی جدید و کارت عابر بانک رو باید ببری همون شعبه ای که شماره شبا دادی و سود سهام به همون بانک ریخته میشه بعد بگو می خوام سهامم رو بفروشم برات کاراشو انجام میده 

سلام عزیزم،میشه بگی چی شد؟؟بانک رفتی

یکی بهم گفت امروز اعلام کردن که همه سهام رو میشه بفروشیم