2777
2789
عنوان

خانما عکس سرویس غذاخوریمو میذارم نظر بدین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 31 پست
والا مگه ادم چیز قدیمی رو میندازه دور؟ من مامانم کلی جهاز نو از جهیزیه ش مونده بود داده به من و خواه ...

اون قدیم قدیما آره من مامانم سرویس گل آبیه رو داره عالیه هنوزم حس میکنم رو بورس ومده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خب ولی گفتش اصلا جالب نیس کلا عوض کن تا حالا بش فکر نکرده بودم ولی امروز فکرمو مشغول کرد البته می ...

کار اون درست نبوده ولی خب دلمشغولی شما هم ایراد داره

به خاطر خودت میگم

حرف دیگرانو بیخیال

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
قشنگه و شیکه،شما میتونی یه سرویس بگیری اینارم داشته باشی. اگه تونستی سرویس غذا خوری منم ببین تو تاپ ...

واقعا نمیشه دیگه سرویس دیگه ای بگیرم همینم سرویسم 30 نفره هست

کار اون درست نبوده ولی خب دلمشغولی شما هم ایراد داره به خاطر خودت میگم حرف دیگرانو بیخیال

آره ولی چیکارکنم خیلی دارم خودم کار میکنم که اهمیتی به حرف دیگران ندم ولی بعضی وقتا نمیشه

خیلی هم شیکه بعدشم خواهرشوهره دیگه چه توقعی ازش داری 

واقعا مرسی 🌺نه اتفاقن بدجنس نیس ولی نمیدونم چرا یهو گفت سرویست اصلن قشنگ نیس خیلیم قدیمیه آخه امکانشم نیس عوض کنم با این گرونی سرویسم 30 نفرست

من چی بگم که خواهرشوهرم ده سال زودتر ما ازدواج کرده بود و من سرویس چینیم مثل اون خریدم😶

با اینکه هشت سال میگذره ولی هر دفعه میگه که عع سرویس مثل منه

منم آخرین بار گفتم آره اینا همیشه مدن🤨😒

البته من موقع جهاز خریدن اصلا بلد نبودم و به حرف خاله اون سرویس رو برداشتم

اصلا سلیقه ای برای انتخاب ظرف و ظروف نداشتم

من چی بگم که خواهرشوهرم ده سال زودتر ما ازدواج کرده بود و من سرویس چینیم مثل اون خریدم😶 با اینکه ه ...

آخه اشکال نداره شاید سرویسه قشنگه که بعد 10 سال باز تو ویترین فروش گذاشتن من الان یه سس خوری از وسرویسم شکست هرچی گشتم نبود که بخرم 

واقعا نمیشه دیگه سرویس دیگه ای بگیرم همینم سرویسم 30 نفره هست

خیلی خوبه که،من یه خانم که خیلی با کلاسه و به این چیزا خیلی اهمیت میده رو می شناسم ،یه طرح ظروف گرفت خیلی ازش گرفت شاید 13سال میشه الان هم گاهی دنبالش میگرده که بگیره ازش میگه وقتی مهمون زیاد دارم با اینا پذیرایی میکنم،خیلی هم قدیمیه طرحش،ولی خیلی دوسش داره،دیگه ازش نمیزنن کارخونه ها.

آخه اشکال نداره شاید سرویسه قشنگه که بعد 10 سال باز تو ویترین فروش گذاشتن من الان یه سس خوری از وسرو ...

نمیدونم والا 

ولی هرسری خواهرشوهر به منظور میگه که انگار خیلی قدیمیه

منم سعی دارم حرفاش برام مهم نباشه

یه سری هم که گفت با خنده گفتم عع چ خوب پس اگه مهمونی داشتم و ظرفم کم بود میام ازت بگیرم🤦🏼‍♀️

ولی از درون حرص میخورم

خیلی خوبه که،من یه خانم که خیلی با کلاسه و به این چیزا خیلی اهمیت میده رو می شناسم ،یه طرح ظروف گرفت ...

آره منم الان یه سس خوری شکست آخه 6تا بودن گفتم باز برم بگیرم چندماه پیش اینقد گشتم نبود پیدا نکردم هرجا پرسیدم گفتن نیست دیگه از از اینا نمیزنن چینی پردیس

خیلی خوبه که،من یه خانم که خیلی با کلاسه و به این چیزا خیلی اهمیت میده رو می شناسم ،یه طرح ظروف گرفت ...

منم خیلی دوسش دارم وقتی مهمون دارم و تو سفره میچینمشون میبینمشون ذوق میکنم 😍😍