2777
2789
عنوان

دوس دارم خانواده شوهرمو خفه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 27 پست
ما که میدونیم شوهر احمقم هیچ وقت نمی‌فهمه 

اره بخدا خیلی نفهمن این مردها ینی عین خیالشونم نیس ک بابا فلان جا تورو ادم حسابت نکردن 

وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد⁦❤️⁩💖💕💞💓⁦❣️⁩💗💝
 امشب دیگه واقعا کفرمو در اوردن عکسای تفریحیشون میزارن بدون اینکه ب ما گفته باشن کدوم گوری میرن ...

مشاوره میگفت یادبگیرین از دیگران توقع نداشته باشین اینجوری زندگی راحتتری دارین،ولی این منو توجیه نمیکنه چون میگم که توقع ندارم در صورتی که توقع نداشته باشن،به نظر من همدم غم و شادی ادم یه نفره نه اینکه غما واسه یکی شادیا واسه اون یکی خدا نگذره از سر تقصیراتشون .

الان مادرشوهرم رفته خاستگاری واسه برادرشوهرم منم از طریق خانواده دختره که از قضا خاهر یکی از دوستانمه مطلع شدم فک کن جریان عروسی و خوشی رو به ما نمیگه میگه وای قلبم درد گرفته رفتم دکتر بهم دارو داده،داروش بهم نساخته حالم بد شده منم تو دلم گفتم به درک به من چه،چرا بعضی مادرا دوس دارن بچشونو بچزونن

این نیز بگذرد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برن به ... اصلا ما و مامانم اصلا جزو فامیل حسابشون نمیکنیم فقط خبر داریم بابام پیارسال برا خواهراش خ ...

همیشه یه بی سر زبون تو خانواده هس ک همه کارا رو بریزن سرش

مشاوره میگفت یادبگیرین از دیگران توقع نداشته باشین اینجوری زندگی راحتتری دارین،ولی این منو توجیه نمی ...

وااااای خدا دقیقا همینه ک ریده ب اعصاب من د اخه نامردا وقت شادیاتونم مارو حساب کنید 

والا نمیدونم خرن یا خودشونو میزنن به خریت

حالا اگه همین رفتارهارو خانواده ما باهامون داشته باشن هزارررر بار میگن دیدی حسابت نکردن انگار اصلا تو بچشون نیستی

وااااای خدا دقیقا همینه ک ریده ب اعصاب من د اخه نامردا وقت شادیاتونم مارو حساب کنید 

درکت میکنم تنها راهش اینه که به شخمت بگیریشون کم کم همسرت هم میفهمه که واسشون ارزشی نداره و میاد سمت شما همسر من خیلی خیلی از اوایل بهتر شده ولی خوب بالاخره اونام خانوادشن دیگه نمیشه که کلا قیدشونو بزنه صد البته که منم همچین چیزی نمیخام

این نیز بگذرد  
درکت میکنم تنها راهش اینه که به شخمت بگیریشون کم کم همسرت هم میفهمه که واسشون ارزشی نداره و میاد سمت ...

حس میکنم حس خوشحالی دارن خواهرشوهرام از بی توجهی مادر پدرشون نصبت بهم

همون که گفتم خاهر به شخمت اصلا محل سگ نده بهشون 

ب حرف آسون اما بخش بزرگی از زندگین ک خیلی رو اعصاب و روان تا ثیر دارن

ب حرف آسون اما بخش بزرگی از زندگین ک خیلی رو اعصاب و روان تا ثیر دارن

همینطوره،ولی تو فک کن اصلا وجود خارجی ندارن ازین به بعد نه با غماشون غصه بخور نه با شادیاشون شاد شو.

تو هم مثل اونا مخفی کاری کن چیزی از خودت و زندگیت بهشون نگو کلا سنگین رنگین و کم حرف برو خونشون من همین کارو کردم خیلی راضیم خداروشکر حداقل دیگه حرص نمیخورم 

این نیز بگذرد  
همینطوره،ولی تو فک کن اصلا وجود خارجی ندارن ازین به بعد نه با غماشون غصه بخور نه با شادیاشون شاد شو. ...

اره خوب گفتی باید همینجوری رفتار کنم 

بخدا خیلی بی معرفت و عوضین مخصوصا خواهرشوهرام فقط وقتای بی پولی ماهارو خوب میشناسن

آخ آخ آخ گل گفتی بخدا .

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...