2777
2789
عنوان

مشاوره برای ازدواج

116 بازدید | 17 پست

من۱۷سالمه بعد با یک پسری دوستم 

رابطمون خیلی عاشقانه شده و خیلی بهم وابسته ایم یعنی طوری ک بدون اون نمیتونم زندگی کنم 

خانوادش اصرار دارن ک ازدواج کنه 

موقعیتشم برای ازدواج خوبه منتهی من فعلا درسم تموم نشده و خودمم شاگرد اولم تو مدرسه خانوادم میگن باید یه کاره شی 

بنظرتون چیکار کنم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دانشگاه فرزندم

درگیر هیجان شدی.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

به نظره من شما هنوز اول راهی باید درستو ادامه بدی و موقعیته خوبی تو جامعه کسب کنی بعد به ازدواج فکر کنی.اون اقا هم اگه به شما خیلی علاقه منده باید صبر کنه اینجوری شما میزان عشقش نسبت به خودتون رو میفهمین

خانواده خوب و عاقلی داری.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

عزیزم چه عجله ای واستا دانشگاه قبول بشی 

اون اگر دوست داشته باشه یک سال چیزی نیست برات صبر کنه

بعد با خیال راحت ازدواج کن

دانشگاه و ازدواج میشه باهم

قشنگ راحت میتونی درستو بخونی 

کنکور الان مهمتره

تو یک رشته خوب قبول بشی خانواده اون پسرم با اشتیاق بیشتری میان سمتت

خودمم مجردیو دوست دارم 

منم موقعی که سنم کم بود خاستگار خیلی خیلی پولدار داشتم خاستگار دکتر داشتم بعضیا بهم میگفت خوب حالا ازدواج بکن به درستم برس ولی مامان و بابام و خودم اصلا توجهی نکردیم الان خودم ازونا بهتر شدم تو هم حداقل تا ۲۰ ۲۴ سالگیت فقط باید به خودتو ایندت فک کنی 

منم موقعی که سنم کم بود خاستگار خیلی خیلی پولدار داشتم خاستگار دکتر داشتم بعضیا بهم میگفت خوب حالا ا ...

خب منم خاستگارای دیگه داشتم بدون این ک فکر کنم جوابم منفی بوده 

اما خب با این اشتباه کردم دوست شدم 

نمیتونم فراموشش کنم 

عاقل باش.احساسات آیندتو نابود میکنه.ازدواج اصصصصلا اون چیزی نیس ک تو ذهن توه.ایشونم اخرین کسی نیس ک عاشقش میشی یا عاشقت میشه.تروخدا اشتباهات مارو تکرار نکنید.من الان فوق العاده خوشبختم.اما اگه عقل الانمو داشتم حتتتتما دانشگاه میرفتم.تازه من 28 ازدواج کردم و هرچی عشق و حال مجردی بگی داشتم.بعدشم با عشقم ازدواج کردم.لطفا عاقل باش و ب درست برس.ازدواج فرار نمیکنه.