2789
عنوان

واتساپ

212 بازدید | 13 پست

دوستان اگه هم من لست سین ریسنتلی باشم هم یه بنده خدایی از کجا بدونم انلاینه؟

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گزینه رو غیر فعال کن ببین دوباره فعال کن من اخرین بازدیدم برداشتم همین کار میکنم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
اگه آنلاین باشه و تو صفحه چتش باشی معلوم میشه

مرسی عزیزم .اخه فکر میکردم اگه هر دو طرف انلاین باشن و تو ص چت هم میشه فهمید

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
گزینه رو غیر فعال کن ببین دوباره فعال کن من اخرین بازدیدم برداشتم همین کار میکنم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

میگم که همون غیر فعال لست سین ریسنتلی هستیم هر دومون

میگم که همون غیر فعال لست سین ریسنتلی هستیم هر دومون

من فکر کردم واتساپت پیشرفته است مثل جی بی واینا حتی اگه اونم اخرین بازدیدش برداشته باشه انلاین بودنش میخوره انلاین بودن توهم میخوره 

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
من‌ خودم لست سینم بازه ولی آنلاین بودن کسایی که ریسنتلی بودن رو دیدم شایدم نمیشه دقیق نمیدونم 

خب ایشون میگه لست سین هردومون بستس

در این صورت هیچی‌ نمیاد

دل اگر تیره نباشد،همه دنیاااست بهشت...❤🍃