2777
2789
عنوان

خانوما کمک واکسن چهارماهگی

205 بازدید | 20 پست

امروز ظهر برای دخترم زدم تبش با تب سنج دیجیتال تا 37 و 8 دهم رفته. پاشویه کردم فایده نداره هی میاد پایین پنج دیقه بعد میره بالا. استامینوفن هم 4 ساعتی دادم. چیکار کنم :((((

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبش فعلا نگران کننده نیست تو همین حدودا کنترل کن داخل رون پاشو و وسط شکم شو دستمال ولرم بذار یهو شوک نشه

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
ضررنداره?? 

نه.وقتی واکسن میزنی اگر شربت تبشو پایین نیاره باید شیاف بذاری.شیاف استامینوفن ۱۲۵ بذار.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
۳۷ و ۸ فک نکنم مشکلی باشه ‌ ولی شیر مرتب بهش بده . لباس نازک و ازاد تنش کن 

نخی براش پوشیدم پوشکشم در اوردم .خودم با دستای خودم بردم دخترمو مریض کردم اخه این چ واکسنیه 

نخی براش پوشیدم پوشکشم در اوردم .خودم با دستای خودم بردم دخترمو مریض کردم اخه این چ واکسنیه 

منم در گیر واکسن دوماهگیم . به این فک کن ک همه میزنن ‌. دیگه شوک هم بهش وارد نکن . پاشویه و بدون لباس و اینا

باشه خداکنه زود خوبشه 

واسه استفاده از شیاف و بروفن مشورت کن حتما 

ولی واکسن چهار هم دردش هم تبش اذیت کنه

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...