2777
2789

سلام 

من هفته بیست و سوم بارداری هستم 

طول سرویکسم در هفته ۲۱  بیست و هشت بود و‌یه کم فانلینگ بودم 

از وقت سرکلاژ گذشته بود برام پساری انداختن 

الان استراحت مطلقم 

دهانه ی رحمم توی معاینه ی قبل از بارداری یه کم‌نرم بود 

کسی  هست با نرمی دهانه رحم  و استراحت مطلق مطلق بارداریشو به آخر رسونده باشه ؟🥺🥺🥺

خدایا دامن همه ی منتظرهارو سبز کن 🌈❤️💝 هیچ امیدواری رو نا امید نکن  آمین 👑
من از هفته ۲۶ استراحتی شدم ۰😩😩😩😩

خوش بحتلت که هفته ۲۶ هستی 

من‌دارم‌از نگرانی میمیرم 

دکتر احمقم میدونست دهانه رحمم نرمه منو سرکلاژ نکرد 

شما مشکلت چیه ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت مطلقت به چه صورته عزیزم ؟ 

عزیزم من زایمان کردم منظورم این از هفته ۲۶ منم مشکل داشتم البته دکتر باید منو از همون اول سرکلاژ میکرد نکرد دیگ هفته ۲۶ دردم گرف همه کارامو اورژانسی انجام دادن احتمال زایمان زود رس داشتم هیچی استراحتی شدم خونه مامانم کلا تاهفته ۳۸ استراحت مطلق حتی حمومم ده دقیقه فقط بود دوماهم بعد زایمان استراحتی بودم خیلی مواظب باش

ی دختردارم شاه نداره💗صورتی داره ماه نداره🤩ازخوشکلی تانداره🥰
عزیزم من زایمان کردم منظورم این از هفته ۲۶ منم مشکل داشتم البته دکتر باید منو از همون اول سرکلاژ میک ...

خداروهزار بار شکر که بسلامتی زایمان کردی 

فقط یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدی عزیزم 

اینکه مشکلت دقیقا جی بود نارسایی دهانه ی رحم‌داشتی  یعنی ؟ سرویکست چند بود هفته ی ۲۶ 

چرا میگی از همون اول باید سرکلاژ میشدی ؟ 

تا قبل از هفته ی ۲۶ استراحت نمیکردی ؟ 

توی سونوها سرویکست چند بود 

وای ببخش خیلی سوال پرسیدم اما اگر اینا رو جواب بدین گمونم یه کم‌من اروم بشم 🥺

خداروهزار بار شکر که بسلامتی زایمان کردی  فقط یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدی عزیزم  ای ...

سونوم بخدا دستم نیست بهت بگم ولی نارسایی رحم داشتم از همون اول دهانه رحمم باز بود دکتر گف استراحت کن کار نکن رعایت نکردم اخراش دیگ بچم پایین اومد افتادگی رحمم داشتم سرعمل بردن بالاخیلی سختیکشیدم تامیتونی استراحت کن

منتو حاملگیم هرمشکلی بخوای داشتم 

ممنون عزیزم ، برای منم دعا کن 

منم دقیقا کلی مشکل دارم 

جفتم پایینه 

سرویکسم کوتاهه 

فانلینگم هستم 

خیلی میترسم بعضی روزا یه درد کوچیک هم که میگیرم‌ میشینم تا یه ساعت گریه میکنم و فکر و خیال میکنم 

توکل بخدا 🙏🏻🙏🏻🌹

ممنون عزیزم ، برای منم دعا کن  منم دقیقا کلی مشکل دارم  جفتم پایینه  سرویکسم کوتاه ...

عه تو نباید تکون بخوریا من خونه مامانم رفتم فقط دراز کشیدم ی لیوانم برنداشتم بخدانباید سرپا بمونی ماشین نباید سوار شی  تو مگ سر پا میمونی کارمیکنی 

عه تو نباید تکون بخوریا من خونه مامانم رفتم فقط دراز کشیدم ی لیوانم برنداشتم بخدانباید سرپا بمونی ما ...

نه دیگه از هفته ۲۱ که پساری برام کذاشتن استراحت مطلق مطلقم 

فقط برای سرویس از جام‌بلند میشم 

فکر کن برای همین سرویس هم کلی فشار بهم میاد 

نه دیگه از هفته ۲۱ که پساری برام کذاشتن استراحت مطلق مطلقم  فقط برای سرویس از جام‌بلند می ...

وای خیلی سختع مواظب خودت باش حتما حمومم ب مامانت یا پیش هرکسی هستی بگو همچیو اماده کنن روی صندلی چهار پایه چیزی بشین حموم ده دقیقه کن دسشوییم حتما توالت فرنگی استفاده کن

وای خیلی سختع مواظب خودت باش حتما حمومم ب مامانت یا پیش هرکسی هستی بگو همچیو اماده کنن روی صندلی چها ...

باشه حتما عزیزم 

دارم همه تلاش خودمو میکنم بقیش دست خداست 

باور کن حتی توی رختخواب میواک میزنم و صورت میشورم 

خوابیده غذا میخورم 

سرویس هم داخل اتاقمه‌روزی پنج دقیقه هم راه نمیرم مجموعا همش دراز کشیدم 

باشه حتما عزیزم  دارم همه تلاش خودمو میکنم بقیش دست خداست  باور کن حتی توی رختخواب میواک ...

کی کاراتو انجام میده خونه مامانت جایی برو بعد امپ،ل ایناهم میزنی من حتی میخواستم دکتر منو ببینه شوهرم میرفت کار مامانم اژانس میگرف پشت درازمیکشیدم میرفتم خیلی سخته درکت میکنم