2777
2789
عنوان

دینگ دینگ زنگ خلاقیت

118 بازدید | 17 پست

ما اینجا ی جعبه شکلات داریم 🍬

حقیقتش تو گوگل دنبال ایده گشتم 😥اما ایده هاش چنگی ب دل نمیزد.😣

با خودم گفتم چی بهتر از اینکه از هنرمندای نی نی سایت کمک بگیرم .🤗

من با جعبه برای خودم خیلی چیزا درست کردم،اما این مدلیش نه...😇

خب منتظر ایده های ژذابتون هستم😄😚

لطفا برای حاجت منم ی صلوات بفرستید. بگین خدایا حاجت این بنده تو بهش بده... #منتظر_منجی (مهدیِ فاطمه)🌱 برای ظهور امام زمان صلوات بفرستید🌾

😐

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بندازش بره باو

😂😂😂مرسی مرسی

لطفا برای حاجت منم ی صلوات بفرستید. بگین خدایا حاجت این بنده تو بهش بده... #منتظر_منجی (مهدیِ فاطمه)🌱 برای ظهور امام زمان صلوات بفرستید🌾
😐

ت ک دختری خلاق هستی نظری نداری🤔😑

ت ک دختری خلاق هستی نظری نداری🤔😑

چرا میتونی جادستما کاعدی قلک تزینی اشپز خانه اتاق کودک....

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
میتونی ازین شکلاتای کیلویی بخری بذاری داخلش بذاری رو عسلیت   بازم ایده داشتی بیا سراغ خودم ک خ ...

یکی دیگه هم بگو ازینایی ک گفتی دارم😆

عزیزم گفته بودم دوستی بفرستین نفرستادی مجبور شدم اینجا بنویسم 

عزیزان من ختم امروز شروع شده شماها واقعا کجایید روز اول باید همگی می اومدین نحوه خوندن رو یاد می گرفتین صدقه کنار می زاشتین من چندین بارررر چندبن باررررر شمارو تگ نمردم خصوصی پیام نزاشتم که 18 ام ختم شروع می شه اگه اولشو اینجوری شروع کنید وسط و اخرشو می خوایید چه کنید این اولین تذکر بود اونابی ام که تو ختم قبلی من بودن واقعا دستشون درد نکنه از شما ها انتطار این بی نظمی بزرگ رو نداشتم این اخطار اول بود 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
عزیزم گفته بودم دوستی بفرستین نفرستادی مجبور شدم اینجا بنویسم  عزیزان من ختم امروز شروع شده ش ...

عزیزم شرمنده من نت نداشتم اگ از امروز شروع کنم میشه؟؟

عزیزم شرمنده من نت نداشتم اگ از امروز شروع کنم میشه؟؟

عزیزم من چندین بار صدات نکردم گفتم گفتی باشه یادم می مونه امروز شروع کن به خوندن و 3 تا باید بخونی بعد برو تاپیک زیارت عاشورا اون سه نفری که تگ کردم لایک کن 

با دیگه ام اگه نخوندی یادت رفت نمی تونی ادامه بدی 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
عزیزم من چندین بار صدات نکردم گفتم گفتی باشه یادم می مونه امروز شروع کن به خوندن و 3 تا باید بخونی ب ...

تگم میکنی پیدا نکردم

تگم میکنی پیدا نکردم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4612412/ختم-سوره-یس?postId=145111395