2821
2789
عنوان

مامان شدم

211 بازدید | 16 پست

بچه ها بالاخره بعد 5 سال هدیمو روز عید فطر از خدا گرفتم. این لحظه خوبو برای همه منتظرا ارزومیکنم. 😍😍😍

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبارکه مامانییی

توروخدا دستو بزار روشکمت خدارو برام قسم بده ی لطف بهم کنه این ماه باردارشم دوقلو سالم و خوبو خوشکل

مرسی قشنگم

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
تبریک میگم واسه منم دعا کن عزیزم... منم سالهاست منتظرم همه اطرافیانم باردارن بجز من😔😔

ایشاالله خدا هرچه زودتر دل توو شوهرتو شاد کنه عزیزم🙏

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
ممنون گلم ..مشکل شما چی بود؟؟

تنبلی تخمدان