2777
2789
عنوان

بیاین خواهرانه بگین چیکا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 31 پست
اونا در ارامش و رفاهن این منم که گناه دارم تنها 

عزیزم منم بچه بودم مامان بابام قهرشون مث شما بود بامامهربون بودن ولی ماعذاب میکشیدیم....الان میگن حتی فک میکردن مانمیفهمیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوامون سر بچه بود پسرم بستنی خواس این گف نمیتونم الان اخر شبه منم گقتم از صبح نبودی الان اوندی دلش ...

اشتباه کردین قبل از اینکه برسه خونه باید زنگ میزدید بستنی یا هر خرید دیگه رو انجام بده

کاربر مرد هستم 
دعوامون سر بچه بود پسرم بستنی خواس این گف نمیتونم الان اخر شبه منم گقتم از صبح نبودی الان اوندی دلش ...

بد نیست یکم مراعات همسرتونو بکنید

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
حرفای بد میزنه اما چن ماهه دس بزنشو جمع کرده فقط الفاظ بدی بکار میبره

وقتی گفت نه نباید کشش می دادی به جاش بچه رو قانع می کردی 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بدبخت ۱۲ساعت سرکاره اخرشم میاد دعوا  ببخشیدا شما مقصری یازده شب وقت بستنی خوردن نیس خونه قوانی ...

پسر من کلا مث خودم توقعش کمه ظهر که میرف قول داد برات بستتی میخرم اگه باابجی بازی کنی بچه سه ساله چی میفمه.وقتی تا یازده ظهر جا باباشون خوابن شب یازده میخوابن بعدشم دلش برا باباش تنگ میشه ده بار میره جا پنحره ببینه اومد یانه

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣

عزیزم توکه میدونی بچت اون وقت شب یهو بستنی دلش میخواد به همسرت بگو چن مدل خوراکی با قوطی بخره ولی بچه ها نفهمن قایم کن هروقت اینجوری دلشون خواس بده بخورن،اگ بفهمن توخونه یه قوطی هس غذای اصلی روول میکنن میچسبن ب اون آت اشغالا،قایم کن جاشونفهمن

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘

عزیزم هر چی دعوا کنی بد تر میشه منم سر این موضوع ها خیلی دعوا کردم الان سعی میکنم چیزی که بچم میخواد تو خونه داشته باشم یا بهونه هارو از جلوش بر میدارم نه اینکه کلا کوتاه بیای ها نه خیلی منطقی باهاش حرف بزن شاید تا دوسه روز خوب بشه بعد شروع کنه ولی به حرفایی که  میزنی دقت کن چون این جور ادما به حرفایی که رد وبدل میشه زیاد فکر میکنن تو دراز مدت تاثیرش رو میزاره 

در کل درکت میکنم .

ولی این قضیه جای بحث نداشته.خدارو شکر میگی به بچه ها میرسه و خرید میکنه.

ولی پسرت که باردار نبوده ، لازم نبوده حتما اون موقع شب درخواستش برآورده بشه.

شما باید طرف همسرت رو میگرفتی و به پسرتون میگفتید که الان موقع بستنی نیست ، بابا از صبح سر کار بوده و خسته هست.اینطوری غیر مستقیم هم همسرتون میفهمید که متوجه زحمات اونم هستید.

و قول میدادید که فردا صبح خودتون براش بخرید.

منم همسرم همش چسبیده به کار.ولی دیگه نمیام اعصاب خودمو بریزم بهم.(چون قهر کنم میشم مثل شما.خودم اذیت میشم.اون اصلا عین خیالش هم نیست).میزارم جای بقیه خوبی هایی که داره.

پسر من کلا مث خودم توقعش کمه ظهر که میرف قول داد برات بستتی میخرم اگه باابجی بازی کنی بچه سه ساله چی ...

منم قبلا مث شما بودم از بچه جانبداری میکزدم جلو شوهر

یبار تو پیج هلاکویی بود نمیدونم کدوم مشاور بود خوندم که بچه باید از پدر خانواده مادر خانواده حساب ببره  هردو نشد حداقل یکیشون 

وقتی پدر خانواده میگه نه بچه باید بفهمه نه پدر یعنی نه اما وقتی شما طرفداری بچه رو جلو بچه میکنید چند سال دیگه که نوجوون شد اصلا برا حرف پدرش تره هم خورد نمیکنه دقیقا لحن شما با پدرش برخورد میکنه 

پس برای اینکه در اینده بجه به حرف خودتونم باشه بنفعته که به شوهرت احترام بذاری هرچی هس بین بچه و پدرشه

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍