2777
2789
عنوان

دارم میرم سونو

323 بازدید | 58 پست

دوستای عزیزم خواهش میکنو دعام کنین ساعت شش  وقت سونو واسه تشکیل قلب دارم تورو خدا دعام کنین قبلا دو تا سقط تو هفته های پنج داشتم بارداری شیمیایی بوده.

این هفته ‌پنج ساک تشکیل شد

امروزم شش هفته و شش روزم

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله...حالا نشد هم نترس برا من هشت هفته...سه بار سونو کردم تا تشکیل قلب

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
انشاالله که صدای قلب نی نی و بشنوی عزیزم برا منم دعا کن  ولی ای کاش یه هفته دیگه صبر میکردی&nb ...

مرسی از همتون میخواستم صبر کنم ولی چون قبلا سقط داشتم خواستم زود برم که یهو صبر نکنم بعد ضد حال بخورم حداقل زودتر بفهمم چه خبره.تورو خدا دعا کنین خدا اینبار صدامو واقعا شنیده  باشه خیلی استرس دارم 😭😭😭😭

مرسی از همتون میخواستم صبر کنم ولی چون قبلا سقط داشتم خواستم زود برم که یهو صبر نکنم بعد ضد حال  ...

عزیزم میدونم خیلی سخته منم فروردین یه سقط داشتم خیلی خیلی سخته انشاالله که صدای قلبش و بشنوی و خیالت راحت بشه 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
عزیزم میدونم خیلی سخته منم فروردین یه سقط داشتم خیلی خیلی سخته انشاالله که صدای قلبش و بشنوی و خیالت ...

مرسی عزیزم.

انشالله که خدا دامن همه رو بزودی زود سبز کنه