2777
2789

سلام، چند روز بیمارستان موندید و اینکه قبلش تست کرونا ازتون گرفتن؟ بی حسی از کمر گرفتید و رو این قسمتش من موندم چون زایمان قبلیم بی هوشی بوده، میگن تو بی حسی نباید سرتو تکون بدی و.... و شکم بند چه نوعی ببندیم و من که هیچ وقت موقع زایمان شیر ندارم چیکار کنم 

من بی حسی بودم ولی سال ۹۷، نه بابا اصلا سخت نیست خیلی راضی بودم، بعداز عمل تا ۸ ساعت بدون بالش میخوابی بعضیا سردرد میگیرن که یه ذره قهوه و شیاف میشه استفاده کرد ولی من خداروشکر مشکلی نداشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهرم ۱۹ اردیبهشت زایمان کرد.. بی حسی بود..تست فک نکنم گرفته باشن.. ی روزم بیمارستان بود فقط.. بعدشم تا ده روز گردن و سرش شدید درد میکرد

قبل از اینکه عاشقم شوی...مرا خوب نگاه کن، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید..!

امروز صبح سزارین فردا ظهر مرخص

با بی حسی سزارین شدم خودم خواسم بی حسم کنن! اره سر رو نباید تکون بدی

شیردهی هم تو هر زایمان فرق داره! چون سری قبل شیر نداشتی دلیل نمیشه اینبارم نداشته باشی

شیر روز اول خیلی کمه در حد یه قاشق چای خوری که همون میزان کم بچه رو سیر میکنه نگران نباش کم بودنش روزای اول طبیعیه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

سلام من ۱۴ فروردین سز شدم.با بی حسی از کمر.هر چی خواهش کردم بیهوشم نکردن .تا یک هفته بعدش سردرد امانم رو برید.دیگه نمیفهمیدم چنتا و چی مسکن میخورم.اگه میتونی و میذارن حتتتتما بیهوشی رو انتخاب کن.تست کرونا نگرفتن.همون دم در بیمارستان دجه حرارت گرفتن.شکم بند نبستم.نمیدونم.شب قبل از زایمان قطره یا کپسول شیرافزا حتتتتما بخور.دیگه چیزاییم ک شیرت رو زیاد میکنه و چون بچه داری حتما میدونی چیه شب قبلش بخور دیگه...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
خواهر شوهرم ۱۹ اردیبهشت زایمان کرد.. بی حسی بود..تست فک نکنم گرفته باشن.. ی روزم بیمارستان بود فقط.. ...

چون روز اول رعایت نکرده و سرشو بلند کرده یا بالش گذاشته زیر سرش! تا ۱۲ ساعتم نباید از تخت بلند بشی

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
چون روز اول رعایت نکرده و سرشو بلند کرده یا بالش گذاشته زیر سرش! تا ۱۲ ساعتم نباید از تخت بلند بشی

اره بالش همش زیر سرش بود

قبل از اینکه عاشقم شوی...مرا خوب نگاه کن، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید..!

21بهمن سزارین کردم چندروزقبل شیوع ویروس..بی حسی عمل شدم..سرتوتکون نده واقعا سردرد میاره سراوای نمیدونستم سرم دردمیکرد..اینبارعملم خ دردداشت نتونستم شکم بندببندم فقط بادستمال بستم..39هفته سزارین شدم...واس شیرهم نمیدونم🌼🎀قدم نورسیده پیشاپیش مبارک😍

قضیه این کافی چیه چرا همه میگن باید مصرف کنیم

عزیزم بخاطر سردرد میگن که آروم بشه، ببین من میگرن شدییید دارم، ولی بعد از بی حسی حتی یه سردرد کوچولو نگرفتم حتی میگرنمم نگرفت  ، این سردرد بستگی به آدم داره که بگیری یا نگیری، ولی من ترجیح میدم سردرد بگیرم ولی بیهوشی نرم، من ۱۰ ماه لب به هیچ قرص و‌دارویی نزدم که یموقع وارد بدن بچه‌م نشه حالا یهو برم بیهوشی دکتر گفت بخوای نخوای دارو رو خون تاثیر داره و یه ذره وارد بدن بچه میشه، و اینکه بعد از بی حسی بعد از یکساعت خیلی راحت به بچه شیر دادم و شیرم‌خیلی زیاد بود و راحت اومد