2777
2789

کالسکه بی بی لند قابلیت روشدن بسمت مادر داره نشیمنشم خوبه اما مشخصه سنگینه کالسکه هواپیمایی ها خوبیشون سبک بودنشونه اما خب روبه مادر نمیشن ومحکمی کالسکه معمولی ندارن چه نکاتی مهمه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیشتر کالسکه ها مایل و کج حرکت میکنن،خیلی رو اعصابه

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

اینکه بتونی از رو برو بچه رو بیینی 

سبک باشه 

این خیلی مهمه راحت بسته و باز بشه 

و اینکه نشیمن راحت باشه

⚜️۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ داد⚜️❌میخوای نصیحت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو کنی،فضولی کنی ریپلای نکن❌غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶احمد ذوقی دو تعلیقه 

الان کالسکه های ارزون و ساده هم این قابلیت و دارن که دوطرفه بشن یعنی هم بچه به سمت مادر بشه هم روبرو ،،

واقعا پول زیاد دادن به کالسکه اشتباهه مهم اینه که راه میبره اگه سبد داشته باشه واسه گذاشتن وسیله برای خرید هم به درد میخوره خخخ

برای شفای مادرم یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻😔عاقبت بخیری خودتون انشالله