2777
2789
عنوان

حرکات نینی❤🧡

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 25 پست
بعضی وقتا خابم هست . چه چیزی میخوری زیاد تکون میخوره؟ همونو بخور الانم 

همیشه بعد ناهار خیلی تکون میخورد دوروزه خیلی کم شده

یا صبحا بعد از اینکه بیدار میشدم خوب تکون میخورد ولی امروز اصلا تکون نخورده😥😥

واسه به سلامت دنیا اومدن کوچولوم دعا کنین😍😍😍😍❣🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوخی چ دیر 😍من شونزده هفته ام منتظرم 😉

😊😊😊انشالله حس کنی خیلی شیرینه.

لطفا واسم دعا دعا کن بچم چیزیش نشده باشه😔😔

همیشه بعد ناهار خیلی تکون میخورد دوروزه خیلی کم شده یا صبحا بعد از اینکه بیدار میشدم خوب تکون میخور ...

نگران نباش چیزی نیست انشاالله 

با استرست بدتر میشه 

اگه شوهرت هست برو مطبی یا بیمارستانی صدای قلبشو گوش کن 

😊😊😊انشالله حس کنی خیلی شیرینه. لطفا واسم دعا دعا کن بچم چیزیش نشده باشه😔😔

نگران نباش کلا طبیعیه این کم تکون خوردن ها فقط اگه دیدی اصلا تکون نمیخوره حتما برو بیمارستان اره خیلی شیرینه بچه دوممه

نگران نباش چیزی نیست انشاالله  با استرست بدتر میشه  اگه شوهرت هست برو مطبی یا بیمارستانی ...

شوهرم الان سرکاره بهش زنگ زدم جواب نداد. نمیتونم استرسمو کم کنم هرچی خودمو میزنم به اون راه نمیشه

نگران نباش کلا طبیعیه این کم تکون خوردن ها فقط اگه دیدی اصلا تکون نمیخوره حتما برو بیمارستان اره خیل ...

😍😍مبارکت باشه گلم

شوهرم الان سرکاره بهش زنگ زدم جواب نداد. نمیتونم استرسمو کم کنم هرچی خودمو میزنم به اون راه نمیشه

منم این روزارو گذروندم الان میگم صد رحمت به اون وقتایی که تو شکمم بود و راحت تر بودم 

انشاالله چیزی نیست و وروجکمون داره استراحت میکنه

منم این روزارو گذروندم الان میگم صد رحمت به اون وقتایی که تو شکمم بود و راحت تر بودم  انشاالله ...

انشالله😘😘😘😘ممنون گلم