الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دو سال و ۸ ماه این اتفاق خطر ناکه ینی نمیتونه فک و دهان و زبانش خوب کار کنه. واسه جمع کردن بزاق. موردای دیگش چطوره. تو این سن جیششیو میگه؟ حرف میزنه کامل؟ دهانش باز نیست همش؟
والا یه کلماتی رو میگه و دهنش بیشتر مواقع بازه و اینکه بچه ی تر و فرزی نیست
سردی با این جور که شما میگید فرق داره کامل من یمدت با بچه های سی پی و عقب مانده از نظر ذهنی یا جسمی بودم ینی نزدیک محل کارم بود دائم میرفتم پیششون. رفتار ها و کارهای یسری که خیلی حاد نیستن خیلی شله. مثلا آروم راه میرن. دهانشون گاهی کج میکنن غذا نمیتونن خودشون درست بخورن. از گوشه های چشمشون زیاد نگاه میکنن. بی دلیل میخندن و اب دهانشون میاد
سردی با این جور که شما میگید فرق داره کامل من یمدت با بچه های سی پی و عقب مانده از نظر ذهنی یا جسمی ...
خیلی باهوشه ها مثلا موبایل بده دستش کلا آهنگ میاره عوض میکنه عکس هارو میاره بعد ولی یکم تنبله تو حرف زدن و با توجه به اینکه پسر بچست زیاد جنب و جوش نداره و فوق العاده وابسته به مادرش