2777
2789
عنوان

آب دهان بچه ی نزدیک به سه سال

9249 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها

بچه ی یکی از اقوام الان تقریبا دو سال 8 ماهشه بعد دائماً از دهنش آب میاد ینی همش لباساش خیسه به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه مامانش کلافه شده از بس لباساشو عوض میکنه شما دکتر بردین پسرتون رو؟

میگن چایی نبات بتورن خوبه چون گرمیه و سردی بدنو کم میکنه 

من به پسرم میدم خوبه اگه گاهی اوقات ندم اونم آب دهنش راه میفته 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    

دو سال و ۸ ماه این اتفاق خطر ناکه ینی نمیتونه فک و دهان و زبانش خوب کار کنه. واسه جمع کردن بزاق. موردای دیگش چطوره. تو این سن جیششیو میگه؟ حرف میزنه کامل؟ دهانش باز نیست همش؟

روانشناسی کودک
دیگه مامانش کلافه شده از بس لباساشو عوض میکنه شما دکتر بردین پسرتون رو؟

دکتر بردم میگه زبونش زخمه خودمم نگاه میکنم دهنشو میبینم زخمه هر چی بهش اسپری هس میزنم ولی فایده نداره ..منم کلافه شدم بخدا 

دو سال و ۸ ماه این اتفاق خطر ناکه ینی نمیتونه فک و دهان و زبانش خوب کار کنه. واسه جمع کردن بزاق. مور ...

والا یه کلماتی رو میگه و دهنش بیشتر مواقع بازه و اینکه بچه ی تر و فرزی نیست 

والا یه کلماتی رو میگه و دهنش بیشتر مواقع بازه و اینکه بچه ی تر و فرزی نیست 

سردی با این جور که شما میگید فرق داره کامل من یمدت با بچه های سی پی و عقب مانده از نظر ذهنی یا جسمی بودم ینی نزدیک محل کارم بود دائم میرفتم پیششون. رفتار ها و کارهای یسری که خیلی حاد نیستن خیلی شله. مثلا آروم راه میرن. دهانشون گاهی کج میکنن غذا نمیتونن خودشون درست بخورن. از گوشه های چشمشون زیاد نگاه میکنن. بی دلیل میخندن و اب دهانشون میاد 

روانشناسی کودک
سردی با این جور که شما میگید فرق داره کامل من یمدت با بچه های سی پی و عقب مانده از نظر ذهنی یا جسمی ...

خیلی باهوشه ها مثلا موبایل بده دستش کلا آهنگ میاره عوض میکنه عکس هارو میاره بعد ولی یکم تنبله تو حرف زدن و با توجه به اینکه پسر بچست زیاد جنب و جوش نداره و فوق العاده وابسته به مادرش