2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه باباتی مشکل خورد خوراک ک نداری.سه میلیون میخوای چیکار؟

اخه عزیزم درسته ولی من بخاطر اینکه طلاق نگیرم و بتونم یه جوری پدرمو راضی کنم باید اول سه میلیون پدرمو بدم که ازش قرض گرفته بودیم ولی تو این کرونا شوهرم کار نداشت نتونستیم بدیم  داستان زندگیم خیلی پیچیدس 

ته نیا ئسته ی ری گه شی ژیانم توی 💛 خدای گیان💚
اخه عزیزم درسته ولی من بخاطر اینکه طلاق نگیرم و بتونم یه جوری پدرمو راضی کنم باید اول سه میلیون پدرم ...

بابات بخاطر سه میلیون داره زندگی دخترشو بهم میریزه خیلی کارش اشتباهه .حلقه ازدواجت بفروش پولش پس بده

بابات بخاطر سه میلیون داره زندگی دخترشو بهم میریزه خیلی کارش اشتباهه .حلقه ازدواجت بفروش پولش پس بده

همه چیمو فروختم برای کار همسرم که با یه نفری شریک باشن حالا اون نامرد در رفته همه چیرو هم برده من اینقد مشکلات دارم 

همه چیمو فروختم برای کار همسرم که با یه نفری شریک باشن حالا اون نامرد در رفته همه چیرو هم برده من ای ...

اگ میتونی نماز شب بخون تا مشکلات مالیت رفع بشه.

از خدا میخوام ب زودی همه مشکلاتت حل بشه

اگ میتونی نماز شب بخون تا مشکلات مالیت رفع بشه. از خدا میخوام ب زودی همه مشکلاتت حل بشه

قوربونت خیلی ممنون حتما میخونم  😘😘😘

سهام عدالت آزاد کنی سی درصدش بفروشین پول خوبی دستتون میاد

اینو به کل فراموش کردم  خدا خیرت بده الا به شوهرم اس میدم ممنون واقعا مممنونننن  خدا کنه از این راه جور بشه خدا بهترینارو بهت بده دلمو شاد کردی 

اینو به کل فراموش کردم  خدا خیرت بده الا به شوهرم اس میدم ممنون واقعا مممنونننن  خدا کنه ا ...

اگ هردو شما سهام پانصدی داشته باشین نفری دو میلیون نیم بهتون پول میدن اگ سهم یک میلیونی داشته باشین نفری چهارمیلیون نیم 

خداکنه به زودی مشکلت حل بشه برات بهترین ها آرزو دارم.

اگ هردو شما سهام پانصدی داشته باشین نفری دو میلیون نیم بهتون پول میدن اگ سهم یک میلیونی داشته باشین ...

خیلی ممنون برای زیبایی کلامت 

اگ هردو شما سهام پانصدی داشته باشین نفری دو میلیون نیم بهتون پول میدن اگ سهم یک میلیونی داشته باشین ...

به من نمیدن خواستم سهامم و بفروشم ،شوهر سابقم شماره تلفن خودش و ثبت کرده برام کد تایید نمیاد رو گوشیم ،تو سیستم هم که میرم عوض نمیشه شماره ،😪😪😪😪