2777
2789
عنوان

امروز از کارهای تکراری خونه و جارو و گردگیری خسته شده بودم که ......

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 41 پست
 برای تموم ریزه کاری های حتی تکراری زندگیت هم شکرگزار باش. اینو وقتی درک کردم که یهو گردنم گرفت ...

افرین 

منم یه مطلبی رو خوندم یه بار که درست یادم نماد ولی میگفت که 

وقتی داری ظرف میشوری خدا روشکر کن 

چون یکی بوده که براش اشپزی کنی یه غذایی بوده که خورده باشی وانقدر سلامت هستی که خودت داری کارهای خدوتو انجام میدی حالا دقیق این نبود خیلی قشنگ بود من خلاصشو گفتم 

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین  منم یه مطلبی رو خوندم یه بار که درست یادم نماد ولی میگفت که  وقتی داری ظرف میشوری ...

من دقیقا این موضوع رو حس میکنم که شکرگزار باشیم

چون خودم پارسال سرطان داشتم

ولی روحم کسله

افرین  منم یه مطلبی رو خوندم یه بار که درست یادم نماد ولی میگفت که  وقتی داری ظرف میشوری ...

قشنگ بود و واقعا هم همین طوره. به قول نامزدم خدایا برای هربار خدایاشکرت گفتنم هم شکرت :)  

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ

وقتی ظرف میشویی، خدا را شکر
کن…!
شکر کن،
به خاطر اینکه ظرف‌هایی داری که
بشویی…
یعنی غذایی در کار بوده…
یعنی کسی را سیر کردی…
یعنی با محبت، با عشق از یکی دو نفر مراقبت کردی…
برایشان آشپزی کرده‌ای…
میز چیده‌ای…

تصور کن چند میلیون نفر در این لحظه ظرفی برای شستن ندارند…
یا کسی را ندارند که برایش میز بچینند…

...