2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما من متوجه نشدم..

خلاصش اینه

خفن ترین زنی که میشناخته  شوهرش دوس دختر داشت زنگ میزنه به زنه میگه برا چی تو این زندگی موندی ؟ 

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
دوس دختر شوهر چه صیغه ایه؟

یه دختر زنگ زد خونه اش، گفت منو شوهرت دو ساله باهمیم. نشون به اون نشون که اون شب دخترت تب داشت، موندی بیمارستان، اومد پیش من  به این گونه موجودات که در طبیعت فقط در گونه انسانها دیده شده، دوست دختر شوهر میگویند

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

زندایی همسرم چون با آخرین متدهای بهداشتی خانه داری میکنه مثلا ورودی خانه شان یه قالی بزرگ پهن کرده اگخ ۵۰ تا مهمان هم داشتع باشه جای کفشاشون دور قالی هست در نتیجه کسی پاش را روی سرامیک نمیذاره ولی من که اپارتمانم یه پادری  بزرگ انداختم بعد مهمانها دو متر ان طرفتر کفش شون را در میارن و ما برهنه رو سرامیک میرن وای اعصابم خورد شد . از زنایی که کفش میندازن تو لباسشویی متنفرم اصلا به عقلشون شک میکنم . کسایی هم که با صندل هم میرن داخل بالکن و حیاط و هم داخل حمام و هم داخل اتاق و پذیرایی ...متنفرم . زنی که ببینم قابلمه اش خش  داره دیگه از نظرم نمره خانه داریش صفره و خیلی موارد دیگه .البته فقط از نظرم خانم دکترا میتونن واقعا تمیز باشن اونم به شرطی که خودشون کارهای خانه شان را انجام بدن . 

خانم همسایه مون

همیشه در تلاش بود خونه ش در بهترین حالت ممکن باشه 

همیشه خونه ش تمییییییز عین دسته گل

همه ی کارهاش صبح ها میکرد وقتی شوهرش میخواست بیاد دوش میگرفت لباس تمیز میپوشید و ارایش ملایم

واسه بیرون رفتن هم شیییییک میکرد میرفت

اهل پس انداز بود ولخرجی اصلا نمیکرد

درآمد شوهرشم خوب بود

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

و یه چیز خیلی مهم توالت رفتن افراد هست خیلی ها دمپایی را میندازن روی پادری یا یه قدم پا برهنه میرن داخل توالت یا میبینی پادری توالتشون از این مدل سوراخ سوراخی ها هست که پا ادم میرسه کف سرامیک توالت اصلا واقعا میگم یعنی این زن از عقلش استفاده میکنه ؟؟؟؟