tdz مدیر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2170 عنوان آزمایش بتا😭 | مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 35 پست بچها من ۶خرداد(هفته پنج بارداری) آزمایش بتا دادم ۱۵۰۰<بود ۴۸ساعت بعد تکرارش کردم همون۱۵۰۰<بود الان هفته ششم هستم امروز عصر ازمایش تیتر دادم بتام ۱۲۱۷۳بود...بنظرتون نرماله یا نه؟دارم دیوونه میشم بسکه فکر کردم توروخدا ی چیزی بگین گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍 1399/03/10 | 23:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tdz مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2170 آره دیگه ازمایش اول نوشته>۱۵۰۰ازمایش دوم>۱۵۰۰.۰ازمایش تیتر۱۲۱۷۳ گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
mamane_ashegh عضویت: 1392/02/11 تعداد پست: 3847 من دیوونم فقط به خودم استرس میدم اعصابم خرده توروخدا دعا کن چیزی نباشه خیلی ناراحتم بیخودی نگرانی ،استرس برای زن باردار سمه،به خدا توکل کن ،انشالله به سلامتی پیش میره 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨👩👧👦
tdz مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2170 بیخودی نگرانی ،استرس برای زن باردار سمه،به خدا توکل کن ،انشالله به سلامتی پیش میره 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ان شاءالله دعا کن واسمفرداعصر میرم پیش دکترم گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
تپلویم_تپلو عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 6699 ازمایش اول نوشته>۱۵۰۰ ازمایش دوم>۱۵۰۰.۰ ازمایش تیتر۱۲۱۷۳ خب دیگه واسه همین میگم ارزشی نداره آزمایش دومتون.۱۵۰۱ هم بیشتر از ۱۵۰۰هست ۹۰۰۰هم بیشتر از ۱۵۰۰ اصلا معیار دقیقی نداره پزشک عمومی هستم👩⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم، پاسخگو هستم
tdz مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2170 خب دیگه واسه همین میگم ارزشی نداره آزمایش دومتون. ۱۵۰۱ هم بیشتر از ۱۵۰۰هست ۹۰۰۰هم بیشتر از ۱۵۰۰ اصل ... از نظر شما طبیعیه؟ گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
تپلویم_تپلو عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 6699 از نظر شما طبیعیه؟ آره ۱۲۰۰۰خوبه دیگه. پزشک عمومی هستم👩⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم، پاسخگو هستم
غزلسابق عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 2267 ازمایش اول و دوم ی ازمایشگاه رفتم اما واسه تیتر رفتم ی ازمایشگاه دیگه همون جایی که جواب دوتا آزمایشتو یکی داده باید سوال میکردی کلا راهنمایی میکنن همه آزمایشگاهها اگر لازم باشه دوباره چک میکنن
tdz مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2170 آره ۱۲۰۰۰خوبه دیگه. ممنونم گلمباحرفات اروم شدم عزیزم گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
tdz مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2170 همون جایی که جواب دوتا آزمایشتو یکی داده باید سوال میکردی کلا راهنمایی میکنن همه آزمایشگاهها اگر لاز ... عزیزم ازمایش اول و دومم تیتر نبود واسه هردوتا نوشته بود بتا>۱۵۰۰اما امروز تیتر دادم عدد دقیق بهم گفت گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
tdz مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2170 من فقط نمیدونستم که چرا واسه هردوتا ازمایش نوشته۱۵۰۰ که دوستمون گفتن معیار دقیقی نداره یعنی بتا بیشتر از۱۵۰۰بوده حالا هرعددی میتونه باشه گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
غزلسابق عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 2267 عزیزم ازمایش اول و دومم تیتر نبود واسه هردوتا نوشته بود بتا>۱۵۰۰ اما امروز تیتر دادم عدد دقیق به ... متوجه شدم من کلا وقتی جواب آزمایشم خوب نیست یا مشکوکه همونجه سوال میپرسم بعد دوباره دکتر هم میبرمآزمایش بتا رو وقتی میری تکرار میکنی باید تیتر بتا میدادی نه آزمایش بتاانشاالله خیره مبارکت باشه
tdz مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2170 متوجه شدم من کلا وقتی جواب آزمایشم خوب نیست یا مشکوکه همونجه سوال میپرسم بعد دوباره دکتر هم میبرم آ ... من نمیدونستم وگرنه تیتر میدادم ازمایش کلی دادم که بتام هم جزءشون بودفردا عصر میبرمـ پیش دکترم ببینم نظرش چیه گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
دروغاشوعشقه عضویت: 1398/06/31 تعداد پست: 2266 اخه عزیزم۴۸ساعت بعدش تغییر نکرده بود همون۱۵۰۰بود بنظرت طبیعیه؟ تو نگران نباش از دکترتم بپرس بالاخرهدتجربه دکترا از ماها بیشتر فدات داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....
tdz مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2170 تو نگران نباش از دکترتم بپرس بالاخرهدتجربه دکترا از ماها بیشتر فدات فدای محبتت گلماز دکتر پرسیدم گفت چیز خاصی نیست چون تیتر نبوده از ی عددی بالاتر زده گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
دروغاشوعشقه عضویت: 1398/06/31 تعداد پست: 2266 فدای محبتت گلم از دکتر پرسیدم گفت چیز خاصی نیست چون تیتر نبوده از ی عددی بالاتر زده خداروشکر خواهری ی چیزی از من ب تو نصیحت اصلا اصلا تو این دوران بخودا استرس نده چون من خودم خیلی حساس بودم میدونم استرس آدمو داغون میکنه فقط ب خداوتوکل کن داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....