2777
2789

دم نوش بخورم

یا رزیم بگیرم 

اخه معده درد دارم نمیتونم  رژیم سخت بگیرم   

خوشبختی یعنی با هر چیزی که داری خوشحال باشی و الا اگه به نداشته هات فکر کنی هیچ کس خوشبخت نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چای که میخوری چای سبز ودارچین بهش اضافع کن خیلی موثره من همیشه اینکارو میکنم وزنم اصلا تغییر نمیکنه بااینکه همه چیز میخورم توماه رمضون اینکارو نکردم وزنم رفت بالا

خدایا خیلی شکرت   
رژیم لیمومی دختر عمم گرفته خیییییلی راضیه میگفت اصلا احساس گرسنگی و اینا ندارم  لاغرم شده بود ...

چه جوریه؟

توضیح میدی؟

خوشبختی یعنی با هر چیزی که داری خوشحال باشی و الا اگه به نداشته هات فکر کنی هیچ کس خوشبخت نیست
چای که میخوری چای سبز ودارچین بهش اضافع کن خیلی موثره من همیشه اینکارو میکنم وزنم اصلا تغییر نمیکنه ...

ای سبز فشار و قند رو نمیندازه؟

اره من نصب کردم  با توجه به وزن وقدت بهت میگه که روزانه چقدر کالری مصرف کنی کلا عالیه

مرسی