2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط

روزی ۳ بار صابون ان جی  ضد لکو جوش.اگه پوستت چربه

و حموم میری سفیداب بزن

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

سلام دوست عزیز مشاور طب سنتی هستم، و میتوانید در تلگرام و یا واتس آپ به شماره ٠۹۱۳۸۲۵۵۴۸۴ عکسی از صورتتون بفرستین تاعلت تیرگی پوست تون رو بررسی کنم و راهکار درمانی با اصلاح رنامه غذایی بهتون بدهم.

ماسک نشاسته عالیه یعنی بگم چند درجه پوستت رو روشن میکنه،،نشاسته رو تو اب سرد حل کنه بعد بزار رو گاز تا غلیظ شه بعد سرد که شد بزن رو پوستت،۱۵دقیقه بعد بشور،من تا حالا چن نفر بهم گفتن چکار کردی صورتت برق میزنه

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀