#پاناکوتا_زعفرانی
#پاناکوتا
وقتی یه دسر خارجی و با ترکیب زعفرون ایرانی می کنی 😘😋
اصلا از خوشمزگی این دسر براتون نگم
بدویید همین الان درست کنید تا ببینید طعمش چقدر بی نظیره
شیر ۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
خامه صورتی ۱ بسته
پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپخوری سرپر
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
زعفران دمکرده زیاد 😆
ژلاتین رو تو یک لیوان از شیر سرد( اصلا مهم نیس چقدر از شیر فقط مهم اینه که توش حل بشه ) حل می کنیم بهتره به روش بن ماری روی بخار کتری هم بزنید کامل حل بشه
شیر و شکر و شیری که توش ژلاتین حل کردیم رو می ریزیم تو قابلمه تا به جوش بیاد به محض به جوش اومدن زعفرانی که از قبل جداگونه دم کردیم رو اضافه می کنیم و هم می زنیم
گلاب و وانیل رو اضافه می کنیم
حالا خامه ای که قبلا از یخچال در آوردیم وبه دمای محیط رسیده (مهمه چون اگر خامه سرد باشه تو شیر که داغه اضافه کنین می بره) اضافه و کامل هم می زنیم تا قشنگ حل بشه نیازی نیست خامه بجوشه همینک توش حل بشه کافیه زیر حرارت رو خاموش می کنیم
و تو ظرف می ریزیم و حداقل ۵ ساعت داخل یخچال می ذاریم تا ببنده
اگر می خواین قالبی از ظرف در بیارین ته ظرف رو خیلی کم با برس مخصوص چرب کنید بعد مایع رو بریزید وقتی خودش رو گرفت از قالب برگردونید
پ.ن :می تونید ژلاتین بیشتری بریزید ولی من دوست دارم وقتی قاشق می زنیم بهش یکم حالت نرم داشته باشه😍😋