2777
2789

#پاناکوتا_زعفرانی

#پاناکوتا

وقتی یه دسر خارجی و با ترکیب زعفرون ایرانی می کنی 😘😋

اصلا از خوشمزگی این دسر براتون‌ نگم

بدویید همین الان درست کنید تا ببینید طعمش چقدر بی نظیره

شیر ۳ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

خامه صورتی ۱ بسته

پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپخوری سرپر

وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

گلاب ۲ قاشق غذا خوری

زعفران دم‌کرده زیاد 😆

ژلاتین رو تو یک لیوان از شیر سرد( اصلا مهم نیس چقدر از شیر فقط مهم اینه که توش حل بشه ) حل می کنیم بهتره به روش بن ماری روی بخار کتری هم بزنید کامل حل بشه

شیر و شکر و شیری که توش ژلاتین حل کردیم رو می ریزیم تو قابلمه تا به جوش بیاد به محض به جوش اومدن زعفرانی که از قبل جداگونه دم کردیم رو اضافه می کنیم و هم می زنیم

گلاب و وانیل رو اضافه می کنیم

حالا خامه ای که قبلا از یخچال در آوردیم‌ وبه دمای محیط رسیده (مهمه چون اگر خامه سرد باشه تو شیر که داغه اضافه کنین می بره) اضافه و کامل هم می زنیم تا قشنگ حل بشه نیازی نیست خامه بجوشه همین‌ک توش حل بشه کافیه زیر حرارت رو خاموش می کنیم

و تو ظرف می ریزیم و حداقل ۵ ساعت داخل یخچال می ذاریم تا ببنده

اگر می خواین قالبی از ظرف در بیارین ته ظرف رو خیلی کم با برس مخصوص چرب کنید بعد مایع رو بریزید وقتی خودش رو گرفت از قالب برگردونید

پ.ن :می تونید ژلاتین بیشتری بریزید ولی من دوست دارم وقتی قاشق می زنیم بهش یکم حالت نرم داشته باشه😍😋

💪
#پاناکوتا_زعفرانی #پاناکوتا وقتی یه دسر خارجی و با ترکیب زعفرون ایرانی می کنی 😘😋 اصلا از خوشمزگ ...

عالی   آفرین😍😍

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خامه صورتی از کجا بخریم؟واقعنا نمیدونم☹

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
از سوپر مارکت  حالا خیلی مهم نیست هر خامه ای گیرت اومد بزن  منظور همون خامه ی صبحانه بود

اهان مرسی

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃