2777
2789
عنوان

بیاید بگید چ تعهداتی از شوهرم بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 29 پست

فقط بهش بگو یبار دیگه بددهنی کنی و فحش بدی منم فحش ننتو بهت میدم تمام😐

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا یعنی نپرسیده کجایی از سه شنبه؟؟میدونه کجایی؟

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
شرلیطش رو نداری بمونی خونه پیش بچه هات؟ امااصلا پیش خانواده ها تعهد نگیر بدتر میشن

خرجمو خودم میدم ،از وقتی رفتم سرکار خرج دکتر و لباس خودم و بچه ها اکثرا با خودمه

دستمو پیش کی دراز کنم بعد از 10 سال زندگی

>>>>دریا باش که اگر یک سنگ به سویت پرتاب کردند سنگ غرق شود نه آنکه تو متلاطم شوی<<<<
فقط بهش بگو یبار دیگه بددهنی کنی و فحش بدی منم فحش ننتو بهت میدم تمام😐

ی مدت منم همین کارو میکردم خ بدتر میشد جوری ک ازش میترسیدم

بخدا شبها گاهی میترسم بیاد بالا سرم

>>>>دریا باش که اگر یک سنگ به سویت پرتاب کردند سنگ غرق شود نه آنکه تو متلاطم شوی<<<<
اصلا یعنی نپرسیده کجایی از سه شنبه؟؟میدونه کجایی؟

همون روز بعد از یک ساعت ک دیر کردم پیام داد

همون روز بعد از یک ساعت ک دیر کردم پیام داد

خو فقط پرسیده کجایی و ناهار نداریم وتو جواب ندادی بعدش چی 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
خو فقط پرسیده کجایی و ناهار نداریم وتو جواب ندادی بعدش چی 

دیگه فهمید قهرم

روز بعدش مادر شوهرم زنگ زد ک ناهار بیاید اینجا،منم جریانو گفتم براش اونم گف حالا همه دعوا میکنن و قهرت چی بود،گفتم اگه دختر خودتم بود همینو میگفتی

دیگه فهمید قهرم روز بعدش مادر شوهرم زنگ زد ک ناهار بیاید اینجا،منم جریانو گفتم براش اونم گف حالا هم ...

دخترا با توان ؟

به نظرم تعهد بین خانواده ها کار رو بهتر که نمیکنه بدتر م میکنه .من دو سه بار که رفتم جای خانواده ؛نتیجه ش اصلن خوب نبوده .من دیگه قهر نمیکنم برم خونه ی مامانم چون خیالش راحت میشه یک ماهم بگذره نمیاد دنبالم. تو خونه میمونم.و برا خواسته هام میجنگم .با بی محلی کردن .گاهی بحث کردن .گاهی لجبازی. گاهی میرم بیرون .

اونم گف بیا ناهار منم گفتم نمیام اگه میخاد بیاد دختر بزرگمو ببره ،شوهرمم خودش رفت ولی دنبال بچه نیومد 

چون اونجا اذیت میکنه اونم میخاد راحت باشه

به نظرم تعهد بین خانواده ها کار رو بهتر که نمیکنه بدتر م میکنه .من دو سه بار که رفتم جای خانواده ؛نت ...

خوب همش دعوا بچه ها گناه دارن اذیت میشن

همش داد ودعوا الان بزرگه استرس داره کوچیکه ترسوعه

بازم به مرامش که زنگ زده

فامیلیم ولی زیاد اذیتم نمیکنه خودش میدونه چ تحفه ای بزرگ کرده،دلش برا بچه ها بیشتر میسوزه

ی مدت منم همین کارو میکردم خ بدتر میشد جوری ک ازش میترسیدم بخدا شبها گاهی میترسم بیاد بالا سرم

ینی اینقدرخشنه منم وقتی شوهرم بهم بی احترامی میکنه من بدترشو میکنم دیگه دهنشو میبنده البته این کار واسه اوایل ازدواجمون بود وچون اخلاقای همو نمیدونستیم بیشتر دعواداشتیم ولی الان دیگه اخلاقشو بدست آوردم وقتی فحش میده من اصلاجوابشو نمیدم خودش عین خر ببخشید پشیمون میشه به گوه خوردن میوفته

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔