انقدر قدم رو اعصابمه ک خواب میدیدم یکی برا قدش تاپیک زده ناراحت بود ک قدش کوتاهه ینفر منو تگ کرده بود گفته بود ناراحت نباش, هلن۷۸ از ت کوتاه تره بنظرتون دیوونه شدم؟
توی شهر ما قد بلند خانوم خیلی طرفدار داره اما همه قدشون یه جور نیست ولی بنظرم همون ۱۶۸ ک گفتم هرلباسی بهش میاد مانتو کوتاه بلند وای اگه تناشب اندام داشته باشه داخل لباس شب بی نظیر میشه
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
بله راضیم اونو گفتم که اسی همچین کاری نکنه شاید براش مشکل به وجود بیاد
بره دکتر خیلی بهتره
میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی مرحله اول : #آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه #کودک_همسری مرحله سوم: شما بگید... .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر
میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی مرحله اول : #آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه #کودک_همسری مرحله سوم: شما بگید... .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎