2777
2789
عنوان

میشه بیاید خستگی تو هفته های بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 23 پست
اصلا اینکارو نکنی ها ... جوشونده نخوری ها  دست کاری نکن گلم  دفه قبل ی نفر تاپیک زد ک دم ...

جدی میگی 

پس این تاپیک سوره ک همه راضی بودن میگفتن خیلی خوب زایمان کردیم

دورش نرده داره؟

ن دیگ اونک میشه نوزادی من هر جا میرفتم فروشنده میگف نوجوانی بهتره.اینم ک میگن نوزادیو میشه نرده هاشو بدی پایین و اینا خوب نیس جا پیچ و مهره همه مونده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اینکارو نکنی ها ... جوشونده نخوری ها  دست کاری نکن گلم  دفه قبل ی نفر تاپیک زد ک دم ...

البته تاکید کردن ک قبل پایان ۳۷ نخوریم ک دهانه رحم باز بشه یا درد شروع بشه ک بچه ناقص بمونه

میدونم‌ک دلم تنگ میشه مخصوصا برا تکوناش ولی همش میترسم از درد واژنم نتونم زایمان کنم جونشو نداشته با ...

ن ن ن. منم همین فکرارد میکردم. اقد پیاده روی برووو. اینقدر  خدا مهربونه. توانی میده ک کیف کنی

ن دیگ اونک میشه نوزادی من هر جا میرفتم فروشنده میگف نوجوانی بهتره.اینم ک میگن نوزادیو میشه نرده هاشو ...

گهواره هم خریدی براش؟

من سیسمونیم مامانم میخره میخواستم تخت بگیرم گفت از الان تخت بزرگ بخری که چی بشه بچه روش نمیخوابه

منم روم نشد بهش بگم گفتم بهش فشار میاد 

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
جدی میگی  پس این تاپیک سوره ک همه راضی بودن میگفتن خیلی خوب زایمان کردیم

نه عزیزم 

من الان از مطب پزشکم اومدم 

گفت فقط پیاده روی ب علاوه رقص 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
البته تاکید کردن ک قبل پایان ۳۷ نخوریم ک دهانه رحم باز بشه یا درد شروع بشه ک بچه ناقص بمونه

منم 37 هفتم 

گفتم ک پزشکم گفت فقط پیاده روی و رقص 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
گهواره هم خریدی براش؟ من سیسمونیم مامانم میخره میخواستم تخت بگیرم گفت از الان تخت بزرگ بخری که چی ب ...

اره گهوارهدخریدم چون میگن برا وقتی ک بچه واکسن میزنه و بیقراره خیلی خوبه.شماهم ب حانوادت فشار نیار ب جا گهواره و تخت میتونی از این گهواره ها بگیری ک مدل تختن تکونم میخوره