2777
2789

من فردا باید برم بیمارستان دی با مترو خط 1 میام چون خونه مامانم رباط کریم و من اینجا هستم فقط میدونم تا شهید بهشتی باید بیام بقیشو بلد نیستم میشه راهنمایی کنید ممنون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونجا پیاده شدی برو بی ارتی های راه اهن تجریش سوار شو دقیقا دم بیمارستان دی ایستگاه داره

از مترو شهید بهشتی تا بی آر تی کلی راهه

بهتره مترو شهید بهشتی پیاده شدی تاکسی ونک سوار بشی

جلو بیمارستان پیاده بشی

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
ببین عزیزم از مترو بهشتی پیاده شدی سوار تاکسی شو بگو سر خیابان ولیعصر پیاده میشم و بیمارستان دی اونج ...

ببخشید اصلاح میکنم باید بی آرتی سوار شی ایستگاه توانیر پیاده شی 

ببین عزیزم از مترو بهشتی پیاده شدی سوار تاکسی شو بگو سر خیابان ولیعصر پیاده میشم و بیمارستان دی اونج ...

اون بیمارستانی که تقاطع ولیعصر شهید بهشتیه بیمارستان ۵۰۳ ارتشه نه بیمارستان دی

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
بله عزیزم متوجه شدم اشتباه کردم کامنت بعدی اصلاح کردم    

🥰🥰🥰🥰🥰