2777
2789

خوبی ک‌از حد بگذر نادان خیال بد کند

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیادی خوبی کنی دیگ جلو چشم کسی نمیای

فک میکنن وظیفته ک محبت میکنی

دوستان من قیافم شبیه عکس پروفایلمه پس پشمات بریزه حاجی😂😂😂هرکیو خاستی نفرین کنی تگم کن،اسممو نپرسین فقط دوستام میدونن.😑
حقا که اسم کاربریت برازندته😁

😂😂😂😂😎😎😎

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
خیلی دستم بی نمک

زیادی مهربونی نکن 

یکم بدجنس بودن لازمه تو زندگی😈😈

زیادی مهربونی نکن  یکم بدجنس بودن لازمه تو زندگی😈😈

نه خب جاریم ی کارایی کرده ک هرخانواده دیگه بود ۷ طلاقش کرده بودن ولی خیلییی دوسشون دارن عجیبه😳

99/9/9خونه خودمم😍🥰❤

این نظرمنه 

مگس ها عاشق بوی بد و اشغال هستن ادمای بد دور وبر ادمای بدتر از خودشون میچرخن 

پروانه ها هم عاشق عطر گل هاهستن ادمای خوب همیشه دور بر ادمای بهتر از خودشون میچرخن 

پس خوشحال باش جمعی که بد هستن از تو خوششون نمیاد

تا خدا با من است زمانه با من است .