سلام بچه ها
من از هیچ فیلم ترسناکی نمیترسم
تنها چیزایی که میترسم دیدن صحنه های واقعی یا جالب ( ترسناک ) تو یوتیوب که بر اساس واقعیت هستن یا هم مستقیم فیلم شیر میکنن هستن ...
( درسته عنوان زدم خاطره ولی این مختص خودم نیست فقط چیزیه ک یه مدت ازش ترسیدم )
و اما ....
چند سال پیش تو یوتیوب یه فیلمی گذاشته بود یه مرد آمریکایی،تو فیلم یه عروسک باربی مانند ولی به شدت با قیافه بی روح و پر از انرژی منفی هی حرف میزد و حرکت میکرد،صحنه الکی نبود عروسک واقعی بود درستش کرده بود مثلا قدش میشد 180 یه همچین عروسک بزرگی! داشت یه آهنگ آروم میخوند همش با صدای زجر ناله میکرد میگفت ( I feel fantastic)
یعنی من احساس جالبی دارم .. حس خوبی دارم .. یه جوری میخوند همش میرفت رو مخ .. هی دستشو حرکت میداد پنجره رو نشون میداد....
بعدش دوربین زوم میشد رو پنجره که به سمت یه باغ بود
پلیس ویدیو رو بررسی میکنه میرن همون مکانی ک فیلم ضبط شده رو پیدا میکنن....
همون جایی ک دوربین زوم میکنه رو حفر میکنن میبینن جسد ی دختر بچه اونجاست
بعدش کلی مدرک پیدا میکنن متوجه میشن صدای عروسک که داشت آواز میخوند برگرفته از صدای جیغ همون دخترس که کشته شده ...
و داد میزده help help ( کمک،کمک )
در واقع قاتل با ادیت های متفاوت این آهنگ رو درست کرده و تبدیل کرده به I feel fantastic ...
بعدش به این نتیجه میرسن عروسک وقتی داره میخونه هر حالتی ک میشینه دختر به همون حالت شکنجه شده ...
خلاصه بعد یه مدت قاتل دستگیر میشه
این ویدیو یه مدت به شدت رو مخ بنده تشریف داشت چون خیلی انرژی منفی میداد ... همیشه همچین چیزایی باعث ترس من میشن نه فیلمایی مثل احضار،آنابل...
شما هم خاطره ترسناک داشتین یا شنیدین بگین !
اگه دوست دارین بازم از چیزای ترسناکی ک دیدم توضیح بدم بگین ..