2777
2789

سلام بچه ها

من از هیچ فیلم ترسناکی نمیترسم   

تنها چیزایی که میترسم دیدن صحنه های واقعی یا جالب ( ترسناک ) تو یوتیوب که بر اساس واقعیت هستن یا هم مستقیم فیلم شیر میکنن هستن ...

( درسته عنوان زدم خاطره ولی این مختص خودم نیست فقط چیزیه ک یه مدت ازش ترسیدم )  

و اما ....   

چند سال پیش تو یوتیوب یه فیلمی گذاشته بود یه مرد آمریکایی،تو فیلم یه عروسک باربی مانند ولی به شدت با قیافه بی روح و پر از انرژی منفی هی حرف میزد و حرکت میکرد،صحنه الکی نبود عروسک واقعی بود درستش کرده بود مثلا قدش میشد 180 یه همچین عروسک بزرگی! داشت یه آهنگ آروم میخوند همش با صدای زجر ناله میکرد میگفت ( I feel fantastic)

یعنی من احساس جالبی دارم .. حس خوبی دارم .. یه جوری میخوند همش میرفت رو مخ .. هی دستشو حرکت میداد پنجره رو نشون میداد....  

بعدش دوربین زوم میشد رو پنجره که به سمت یه باغ بود  

پلیس ویدیو رو بررسی میکنه میرن همون مکانی ک فیلم ضبط شده رو پیدا میکنن....  

همون جایی ک دوربین زوم میکنه رو حفر میکنن میبینن جسد ی دختر بچه اونجاست

بعدش کلی مدرک پیدا میکنن متوجه میشن صدای عروسک که داشت آواز میخوند برگرفته از صدای جیغ همون دخترس که کشته شده ...  

و داد میزده help help ( کمک،کمک )
در واقع قاتل با ادیت های متفاوت این آهنگ رو درست کرده و تبدیل کرده به I feel fantastic ...
بعدش به این نتیجه میرسن عروسک وقتی داره میخونه هر حالتی  ک میشینه دختر به همون حالت شکنجه شده ...
خلاصه بعد یه مدت قاتل دستگیر میشه

این ویدیو یه مدت به شدت رو مخ بنده تشریف داشت چون خیلی انرژی منفی میداد ... همیشه همچین چیزایی باعث ترس من میشن نه فیلمایی مثل احضار،آنابل...

شما هم خاطره ترسناک داشتین یا شنیدین بگین !

اگه دوست دارین بازم از چیزای ترسناکی ک دیدم توضیح بدم بگین ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی بگم پراتون بریزه؟؟؟؟یکی از فامیلامون بچه میورد هی بچش هاش پسر بودن ولی جاریش همه ی بچه هاش دختر بودن این از لج رفت تاید کرد تو شیشه شیر یکی از بچه ها و کشتش،گهواره ی اون بچه رو هم آتیش زد اونم زنده زنده سوزند😞😐😐هنوزم تقاص پس نداده و زندگیشم خوش و خرمه...بنظرم خودم خیلی ترسناکه

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃

اونی ک دختر میاورد رفت پسرای اونو کشت

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
یه چیزی بگم پراتون بریزه؟؟؟؟یکی از فامیلامون بچه میورد هی بچش هاش پسر بودن ولی جاریش همه ی بچه هاش د ...

وای 

شیطان دور از چشم نیست که خیلیا با خود شیطان زندگی میکنن..

نه مرده که عروسک رو درست کرده رو دستگیر کردن

اهان اسم کلیپش چی بود تو یوتیوب

دوستان من قیافم شبیه عکس پروفایلمه پس پشمات بریزه حاجی😂😂😂هرکیو خاستی نفرین کنی تگم کن،اسممو نپرسین فقط دوستام میدونن.😑
وای  شیطان دور از چشم نیست که خیلیا با خود شیطان زندگی میکنن..

😭😞😞😞اره واقعا