2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

126 بازدید | 23 پست

میشه لطفا برای داداشم دعا کنین بیکاره دوتا بچه کوچیک داره واقعا وضع زندگیش تعریفی نداره خیلی دلم برای زن و بچهاش میسوزه تورو خدا از ته دلتون دعا کنین یه کار خیلی خیلیییی خوب و عالی گیرش بیاد و روزای سختیش تموم بشه قلبم آتیش میگیره یه لباس درستی نداره بپوشه 😔😔😔

دعای دسته جمعی زودتر میگیره ایشالله روزی بشه بیام تاپیک بزنم که زندگیش عالی شده

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله مشکل همه حل بشه 

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 
ان شاءالله عزیز دلم از صمیم قلب دعا میکنم وضعش بهتر بشه واسه داداش منم دعا کنید شرایط ازدواج براش فر ...

چشم عزیزم حتما💖

خیلیا نداشتنو واسشون کار پیدا شد فقط حقوق ماه اول واس خودشون ورمیدارن

ایشالله خدا کنه پیدا کنه به خدا خسته شدم بس که رنج زندگیشو خوردم ایشالله از دعاهای شماها یه کار عالی همین فردا براش پیدا بشه