2777
2789
عنوان

راجب خواهرشوهرمه میاین 🙄🙄🙄

396 بازدید | 25 پست

بچه ها من چند وقت یه بار میرم خونه مامانم چند روزی راهمون دوره به مامانم بعد امدم و رفتم خونه مادرشوهرم و مادرشوهرم به شوهرم گفت میامدی خونه ما بعد خواهرشوهرم گفت ولش کن مامان لابد میخواسته با زنش تنها باشه بعد من هیچی نگفتم چی بگم اگه تکرار کرد؟ 🙄🙄😏😏😏

🥀 تنها و تنها خداست که میماند و بس 🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیز بدی نگفته

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

ببین فقط سکوت کن تو سکوت کنی اونا میفهمن ناراحت شدی دفعه ی دیگه اون حرفو نمیزنن

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

طرفداری کرده ک

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃