2821
2789
عنوان

من كار بدي كردم؟؟؟

295 بازدید | 42 پست

خانوما من امروز باغ مادرشوهرم بودم 

بعد همسرم و داييش براي كاري رفته بودن جايي 

شوهرم يه دختر دايي داره كه كلا خيلي راحته از لحاظ پوششي و اخلاقي ( كاري به درست يا غلطش اصلا ندارم) خلاصه من خوشم نمياد ازش زياد 

شب كه شوهرم اومد 

من ميخواستم نتش رو وصل كنم به خودم تا روشن كردم ديدم همون دختر داييش بهش پيام داده و اينو فرستاده 🙏🏻🙏🏻

بعد ديدم قبلش هيچ پيامي و زنگو اسي نيس 

فهميدم پاك كرده 

منم شاكي شدم و تو راه برگشت گفتم بهش و حسابي قاطي كردم كه ديگه بهت اعتماد ندارم م ازين به بعد منم پاك ميكنم ازين حرفا 

شوهرمم ميگفت داييم گفت براش يه شماره حساب بقرستم فقط همينو فرستادم و چيزي نبود و زين حرفا منم گفتم اگه شك نداشتي پاك نميكردي 

خلاصه انقد بهش توپيدم كه از عصبانيت و ناراحتي حالش بد شد و اسيد معدش ميزد بالا و چشماشم پر اشك بود ، حالا عذاب وجدان دارم تروخدا شما باشيد چيكار ميكرديد 

راستي دختر داييش شوهر كرده يه ساله

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا منم جات بودم باور نمیکردم! 

نمیگم شوهرت راست میگه یا دروغ ولی حق داشتی حساس شی چون پاک کرده

ممنون میشم واسه ازدواج خوب برام صلوات بفرستین⁦❤️⁩پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.
دلم برای شوهرت سوخت. هر چیزی راهکارش دعوا نیست. با یه حرف ساده میتونستید موضوع رو حل کنید

خودمم دلم سوخت اخه خيلي دوسم داره 

ولي ازينكه پاك كرده خيلي عصبي شدم 

چرا بايد پاك ميكرد 

متاهله دیگه

بروش نیار اینجور وقتا

فقط بایه پیام که نمیشه قضاوت کرد

باید کارای دیگشم زیر نظر میگرفتی

میگی متاهلم هست خانومه دیگه

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
2825
2823
2791