الان یه تاپیک خوندم یاد این قضیه افتادم بچه که بودم دلنوازان نشون میداد من ده سالم بود عاشق شاهرخ استخری شده بدم و ووووووای خدا 😂😂😂و از یلدا متنفر بود ولی حاظر بودم مهتاب بگیره 😅شما چی اینجوری بودید یا من زیادی قوه تخیلاتم کار میکنه البته بگم الان از شاهرخ استخری اصلا خوشم نمیاد
مدیونی اگه تاپیکی بود که اسی عکسشو گذاشت منو تگ نکنی جیگر😂
دلشکسته ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده ...به همین سادگی... دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم... بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم... تا همه فکر کنند قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است... دلشکستگی درد دارد معنا ندار
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عاشق میشی تو بچگی ی حسیه کن دل میدی تمام دنیان میشه اون اولین عشق زندگیت
فروخواندم به گوشش قصه عشق: ترامیخواهم ای جانانه من 😍 ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️ تراای 🥰عاشق دیوانه من🥰 من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍