2777
2789
عنوان

نداشتن قلب و سقط جنین در هفته شش

422 بازدید | 28 پست

بچه ها من سه روز پیش رفتم سونو هفته هشتم باید میبودم گفت جنین تو هفته شش مونده و بعدش دکتر بهم قرص داد سقط کردم . الان همش میگم نکنه سونو اشتباه کرده و باید یه جای دیگه میرفتم . کسی همچنین تجربه ای داشته ؟ پهلوم قبلش درد میکرد که فکر میکردم به خاطر عفونت ادراری هست . شب قبل سونو هم یه قطره خون اومد . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاهرم چندروز میش اینطور شد ۶ هفته بچه زشد نکرده بود باید ۱۱ هفته اش میبود که رشد نداشت و سقط کرد

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

شش هفته قلبش تشکیل شد بعدبرانوبت سونو شب قبلش یکم خونریزی داشتم رفتم زایشگاه برام شیاف دادخوددکترم شیفت بودگفت چیزخاصی نیست بیامطب وقتی رفتم مطب صدای قلبشونشنیدن گفتن بروسونوبده وقتی سونودادم گفتن توهمون شش هفته وچهارروزمونده

چرا انقدر زود من میرفتم توهفته9تشکیل شده بود چرا انقدر عجله

خودم حساب کردم هفته هشتم میشدم تازه دکتر دو هفته قبلش گفته بود تحمل کردم نرم. هفته هشت رو گفت شش مونده . درد سقط که بماند وحشتناک بود 

دارم دیوونه میشم سرم داره میترکه . اون روز انقدر داغون بودم دیگه سونو دیگه به ذهنم نرسید

با فکر کردن و اذیت کردن خودت که چیزی عوض نمیشه عزیزم 

اگر معتقدی به نظرم به درگاه خدا توبه کن بگو که از قصد نبوده و ازش بخواه که ببخشه بهت و یکی دیگه صحیح و سالم بهت هدیه کنه 😍

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞