2777
2789
عنوان

نداشتن قلب و سقط جنین در هفته شش

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم حساب کردم هفته هشتم میشدم تازه دکتر دو هفته قبلش گفته بود تحمل کردم نرم. هفته هشت رو گفت شش مون ...

چی بگم ولی بهتر بود یه هفته دیگه صبر میکردی وجای دیگه هم سونو انجام میدادی

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
با فکر کردن و اذیت کردن خودت که چیزی عوض نمیشه عزیزم  اگر معتقدی به نظرم به درگاه خدا توبه کن ...

معتقد هستم ولی توبه واسه چی؟ واسه کاری که تخصصی نداشتم و بهم گفته شد اگه بمونه مشکل انعقادی پیدا میکنم. من این بارداری ام بعد یک بار ای وی اف ناموفق بود و معجزه بود واسم 

معتقد هستم ولی توبه واسه چی؟ واسه کاری که تخصصی نداشتم و بهم گفته شد اگه بمونه مشکل انعقادی پیدا میک ...

اخه خیلیا میگن که اگر تو ۸ هفته تشکیل نشد تا ۱۲ هفتا صبر کنید و سریع سقط نکنید .... 

بخاطر اون میگم 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
اخه خیلیا میگن که اگر تو ۸ هفته تشکیل نشد تا ۱۲ هفتا صبر کنید و سریع سقط نکنید ....  بخاطر اون ...

یعنی یک ماه دیگه هم صبر میکردم . انقدر تو این مدت ترسیدم که یه مشکل جدید ظاهر بشه ، نمیدونم . خیلی خسته ام . هیچکی نمیدونست باردارم میخواستم جمعه شب به مامان بابام بگم 

یعنی یک ماه دیگه هم صبر میکردم . انقدر تو این مدت ترسیدم که یه مشکل جدید ظاهر بشه ، نمیدونم . خیلی خ ...

حق داری 😔 استرس و ناراحتی ادمو نابود میکنه 😔 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
یعنی یک ماه دیگه هم صبر میکردم . انقدر تو این مدت ترسیدم که یه مشکل جدید ظاهر بشه ، نمیدونم . خیلی خ ...

عزیزم اصلا ناراحت نباش منم توهفته ۷ سقط کردم فقط ساک دیده شد دوتا سونو رفتم گفتن پوچ اگ خدایی نکرده بیشتر صبرمیکردی بعد باید کورتاژ میکردی اصلا غصه نخور توکل کن ب خدا

عزیزم اصلا ناراحت نباش منم توهفته ۷ سقط کردم فقط ساک دیده شد دوتا سونو رفتم گفتن پوچ اگ خدایی نکرده ...

ببخشید یه سوال داشتم یعنی اگه مثلا دو‌هفته دیگه صبر میکردم مگه رشد میکرد که مجبور به کورتاژ میشدم ؟ تو همین شش هفته میموند دیگه ؟ درسته

ببخشید یه سوال داشتم یعنی اگه مثلا دو‌هفته دیگه صبر میکردم مگه رشد میکرد که مجبور به کورتاژ میشدم ؟ ...

ن رشد نمیکرد ولی مکن بود رحمت عفونت کنه دکتربهم گفته بود مجبور ب کورتاژ میشی بعد