2777
2789
عنوان

بی بی عجیب

153 بازدید | 14 پست

نمیدونم چرا نزدیک خط قرمز یه هاله فوق العاده کم رنگه 

ب نظرتون خرابه مگه نه؟

اگ کسی دقت نداره نظر نده چون بعضیا دیدنش میخام ببینم نظر کسایی ک میبینن چیه؟

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هاله رو دیدم فردا صبح یکی دیگه با ادرار اولت بزن

اینم مال صبح چون اینجوری شد گفتم خراب شاید 

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره

من هاله رو میبینم ولی سر جای خودش نیست

روز چند موعد هستی؟

اگر نزدیک موعدی فردا پس فردا یکی دیگه با ادرار اول صبح بزن ببین چجوری میشه

یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
من هاله رو میبینم ولی سر جای خودش نیست روز چند موعد هستی؟ اگر نزدیک موعدی فردا پس فردا یکی دیگه با ...

روز ۳ از موعدم گذشته ماه قبل ۸ روز انداختم عقب 

اینم با ادرار اول صبح بود😭😭منفی

بک کنم خرابه ولی بازصب یکی بزن

ندارم 

میخام بزارم هفته دیگ اگ نشدم بزنم اخه سابقه عقب انداختن دارم

روز ۳ از موعدم گذشته ماه قبل ۸ روز انداختم عقب  اینم با ادرار اول صبح بود😭😭منفی

نا امید نباش توکل بر خدا

انشاالله هر چه زودتر خدا دامنتو سبز میکنه

یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
نا امید نباش توکل بر خدا انشاالله هر چه زودتر خدا دامنتو سبز میکنه

چن وقت اقدام بودی

چن وقت اقدام بودی

ماه  دوم اقدام باردار شدم

برامنم دعا کن ماه دومم بود😔😔

همین الان زیارت عاشورا خوندم دعا میکنم به حق علی اصغر امام حسین هم شما و هم همه منتظرایی که دلشون بچه میخواد به زودی دامنشون سبز بشه

انشاالله شمام این ماه باردار باشی

همین الان زیارت عاشورا خوندم دعا میکنم به حق علی اصغر امام حسین هم شما و هم همه منتظرایی که دلشون بچ ...

ای جانم ممنونم خدا نگهدار نی نیت باشه سالمو صالح 

ای جانم ممنونم خدا نگهدار نی نیت باشه سالمو صالح 

منم ممنونم بابت دعای قشنگت😊