2777
2789
عنوان

بچه هاخیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 54 پست
داغ دلم تازه شد،خدا بچه های منم ب راه راست هدایت کنه،از دستشون خیلی خستم ب غذا پختنم خیلی گیر میدن،ت ...

کاش درخواستشون فقط سفره رنگی باشع

Nobody dies a virgin, life F*cks everybody!
انقده دارن خودشون عذاب میدن.بابام خیلی ب خودش میرسه.مامانم فقط کارمیکنه چیزی ازش نمونده

مردا همشون بیخیالن بابایه منم بی خیاله بیچاره مامانم خیلی ضعیف شده قلبم درد میکنه براش کاش میتونستم کمک کنم فقط باید دعا کنیم خدابزرگه

❤اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم❤برای براورده شدن آرزوهامون یه صلوات ازته دل آمین یا رب العالمین💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نکنه عزیز منم مادرم یه دختر دارم تازه یه هفته هم نیست رفته سر خونه زندگیش خدا داغ هیچ اولادیرو ب ...

خداحفظش کنه خوشبخت بشه.هروقت میرم خونش هرچی داشته باش میزاره توساک میگه باخودت ببرخونه.ولی بابام حتی ی جهیزیه هم برای مادخترانخرید.چهارتا دختربز جهیزیه فرسادخونه شوهر

❤خدایاشکرت❤خدایاهمه مریضاروشفابده...هوای ماروهم داشته باش..نوکرتم
مردا همشون بیخیالن بابایه منم بی خیاله بیچاره مامانم خیلی ضعیف شده قلبم درد میکنه براش کاش میتونستم ...

اره بخداماهم دستمون تنگه منم بچگ کوچیمپکه نمیتونم تمش ردم خونشون.هروقتم میرم میبینم انقده ازش کارمیکشه دستورمیده قلبم اتیش میگیره

منم خیلی دلتنگم هیشکی ازم‌ی خبری نمیگیره از رو دلتنگی میخوام فردا برم خونه خواهر شوهرم اونم اصلا تحو ...

مثل منی ..پدر و مادرت دورن ازت؟به نظر من نرو چون بیشتر دلت میگیره وقتی بهت بی اعتنایی میکنه

داغ دلم تازه شد،خدا بچه های منم ب راه راست هدایت کنه،از دستشون خیلی خستم ب غذا پختنم خیلی گیر میدن،ت ...

تامادربالاسرشونه قدرنمیدونن ک.

همش دستپختم و با غذای هتل و رستوران مقایسه میکنن میگن وقت نمیزاری ،به خاطر این رفتار و حر فاشون خیلی ...

اووف

بگو همونجا برن خرجشم با خودشون

Nobody dies a virgin, life F*cks everybody!
کاش منم مادرم بود داغ دلم رو تازه کردی خیلی تنهام خیلیییی😭😭😭😭

واقعاهستش دارم دق میکنم اینجوربابای عوضیم داره عذابش میده