2777
2789
عنوان

بچه هاخیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 54 پست
نمیشه چند روز مامانتو بیاری پیش خودت  استراحت کنه؟

ن عزیز.هروزبایدبره سرباغ.سرباغ کارکنه بعدبیادکارای خونه

❤خدایاشکرت❤خدایاهمه مریضاروشفابده...هوای ماروهم داشته باش..نوکرتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی شبا بخاطر مامانم بالشت زیر سرم خیس گریه میشه

توچرا

❤اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم❤برای براورده شدن آرزوهامون یه صلوات ازته دل آمین یا رب العالمین💚

دیگه کاریش نمیشه کرد مادرتم حتما با شرایط کنار اومده اخلاق پدرت عوض نمیشه حالا من هر وقت میرم از دست کارای مامانم حرص میخورم دقیقا برعکس مامان بابای تو 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خدا برات نگهش داره زنده وسلامت باشه دختر همینه دیگه ناراحت نباش کار هیچکی نمیکشه بخدا مثل ورزش هست ب ...

من خیلی ناراحتم همش میگم خداازعمرمن کم کنه بزاره روعمرمامانم...

توچرا

بماند عزیزم

مامان منم سختی زیاد میکشه نداری و مشکلات ...

شوهر نی نی سایتی کیست؟به مردی گفته می شود که تا قبل از ازدواج مادرش رو بندرت می بیند و ارزشی برای حرفها و راهنمایهایش قائل نیست اما به یکباره بعد از ازدواج دوست دارد مادرش را هر روز ببیند و حرف،حرف او باشد‌ ،خواهرش را که تا قبل ازدواج اغلب اوقات با او در ستیز بود حالا دیگر او را مانند قدیسه ی می پرستد .گفته شده این موجود علاقه عجیبی به پسردار شدن دارد بطوری که محمدرضا پهلوی،علی دایی..آنقدر مانند او دنبال جانشین نیستند.تا کشفیات بعد بدرود .شما هم چیزی بولدی از شوهرای نی نی سایت توجهتون رو جلب کرد بگید تا اضاف کنم😂دوستان ازم خواستن که شورت قرمززز رو هم اضافه کنم😂

الهی بمیرم برای دلت برای مادرت.😢😢😢💔💔💔💔💔. نمیدونم به اینجور مردا چی باید گفت پدر منم همین بود طلاق مادرمو گرفتیم.. 

در تاریخ ٩۹/۹ُ/۹به امید و یاری خدای بزرگ و مهربان به آرزوم رسیدم. خدایا شکرت🙏🏻❤️
سلام درک میکنم چی میگی پدرومادر منم کشاورزن 

انقده دارن خودشون عذاب میدن.بابام خیلی ب خودش میرسه.مامانم فقط کارمیکنه چیزی ازش نمونده

عه تو دوست من بودی 

که اشتهات زیاد بود تو اون تاپیکه مث من😂

شوهر نی نی سایتی کیست؟به مردی گفته می شود که تا قبل از ازدواج مادرش رو بندرت می بیند و ارزشی برای حرفها و راهنمایهایش قائل نیست اما به یکباره بعد از ازدواج دوست دارد مادرش را هر روز ببیند و حرف،حرف او باشد‌ ،خواهرش را که تا قبل ازدواج اغلب اوقات با او در ستیز بود حالا دیگر او را مانند قدیسه ی می پرستد .گفته شده این موجود علاقه عجیبی به پسردار شدن دارد بطوری که محمدرضا پهلوی،علی دایی..آنقدر مانند او دنبال جانشین نیستند.تا کشفیات بعد بدرود .شما هم چیزی بولدی از شوهرای نی نی سایت توجهتون رو جلب کرد بگید تا اضاف کنم😂دوستان ازم خواستن که شورت قرمززز رو هم اضافه کنم😂
من خیلی ناراحتم همش میگم خداازعمرمن کم کنه بزاره روعمرمامانم...

خدا نکنه عزیز منم مادرم یه دختر دارم تازه یه هفته هم نیست رفته سر خونه زندگیش خدا داغ هیچ اولادیرو به مادر نده عزیزم این حرفو به مادرت بزنی دلش میشکنه 

الهی بمیرم برای دلت برای مادرت.😢😢😢💔💔💔💔💔. نمیدونم به اینجور مردا چی باید گفت پدر منم همین بود ...

بخدا راه نداره هیجارونداره بره.پدزمادرش ک فوت کردن ب اونا فوش میده.مامانم چقدغصه بخوره خدا.مردهم انقدبداخه

خدا پدرتونو به راه راست هدایت کنهچ

داغ دلم تازه شد،خدا بچه های منم ب راه راست هدایت کنه،از دستشون خیلی خستم ب غذا پختنم خیلی گیر میدن،توقع دارن هر شب غذا باید مجلسی و سفره رنگ وارنگ باشه،خیلی دلم شکسته