2777
2789
عنوان

بچه هاخیلی دلم گرفته

310 بازدید | 54 پست

بابام اینا توروستان بعدکشاورزن مامانم شصت خرده ای سالشه،بابام ی ادمیه خیلی توخونه بداخلاقه ب غذاب همچی گیرمیده.بعدخیلی ازمامانم کارمیکشه مامانم خیلی ضعیف شده.هرچی ازدهنش درمیادبهش میگه.ما۷تاخواهربرادریم ،فقط ی داداشم مجرده.اون بدتربابامه...هروقت میرم خونه بابام میبینم مامانم عذاب میکشه ازدستشون خونه میام فقط گریه میکنم.مامانم خیلی مهربونه🥺🥺

❤خدایاشکرت❤خدایاهمه مریضاروشفابده...هوای ماروهم داشته باش..نوکرتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی شبا بخاطر مامانم بالشت زیر سرم خیس گریه میشه

شوهر نی نی سایتی کیست؟به مردی گفته می شود که تا قبل از ازدواج مادرش رو بندرت می بیند و ارزشی برای حرفها و راهنمایهایش قائل نیست اما به یکباره بعد از ازدواج دوست دارد مادرش را هر روز ببیند و حرف،حرف او باشد‌ ،خواهرش را که تا قبل ازدواج اغلب اوقات با او در ستیز بود حالا دیگر او را مانند قدیسه ی می پرستد .گفته شده این موجود علاقه عجیبی به پسردار شدن دارد بطوری که محمدرضا پهلوی،علی دایی..آنقدر مانند او دنبال جانشین نیستند.تا کشفیات بعد بدرود .شما هم چیزی بولدی از شوهرای نی نی سایت توجهتون رو جلب کرد بگید تا اضاف کنم😂دوستان ازم خواستن که شورت قرمززز رو هم اضافه کنم😂

الهی میفهمم عزیزم  

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !

منم خیلی دلتنگم هیشکی ازم‌ی خبری نمیگیره از رو دلتنگی میخوام فردا برم خونه خواهر شوهرم اونم اصلا تحویلم نمیگیره موندم بدم یا نرم🙄🙄🙄😔😔

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌