2777
2789

یه همسایه داریم مستاجر هستن خونشون یه خواب هست.هرشب ۴-۵ تا ماشین مهمون براشون میاد کلی زن و بچه بعد میان تو حیاط چون خونشون جا نداره و کلی سروصدا میکنن تا ساعت ۳-۴صبح.اوایل گفتم خب چهاردیواری اختیاری منکه نمیتونم بهشون بگم مهمون نیاد یا وقتی میاد کجا بشینن.اما دخترم هرشب بدخواب میشه از سرصدای بسیار زیادشون .بازم هم چیزی نگفتم.امشب ده دقیقه ایی میشه دنبه گذاشتن رو آتیش با همون سروصدا .آهنگ محلی هم گذاشتن و با صدای بلند باهم حرف میزنن.پنجره رو میبندم خونه گرم میشه باز میکنم بوی گند و دود خونه رو برمیداره.میتونم قشنگ حس کنم کل وسایل خونه رو بو برداشته.کولر هم که میزنم بدتر میشه.بچه ام خیلی عرق میکنه.واقعا دیگه دارم عصبی میشم هر ده دقیقه هم بچه ام با ناله بیدار میشه شیرش میدم میخوابه.شما بگید من چیکار کنم؟

خدایا مرسی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه نشینی و زندگی تو ساختمون آدابی داره

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست!