2777
2789
عنوان

حالم خووووب نیستت😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 35 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه جوره از هر طرف بدبختی هست برام

هیچی باب میلم نیست هیچکی حالمو خوب نمیکنه همیشه از بچگیم همینطوری بودم .

همه چیی ام داریم ولی حالم خوب نیست ،

حس میکنم ادم بدبختی ام

بیا بغلم

قلبم زیر و رو شدکاش تو واقعیتم یکی بود همینو میگفت ❤😭 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   

نمیدونم چرا همیشه اون چیزی که من میخوام نمیشه

انگار فقط بدنیا اومدم که غصه بخورم

هیچکی منو دوست نداره 😭😭😭😭

دلم خیلی گرفته ، از همه ازمامانم بابام نامزدم

حس میکنم اگه نباشم خیلی بهتره.

بله عزیزم 

اخ جون همشهری 🤤

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
نمیدونم چرا همیشه اون چیزی که من میخوام نمیشه  انگار فقط بدنیا اومدم که غصه بخورم هیچکی منو د ...

وای منم همچی حسی دارم 

بعلاوه ک امشب از بدترین شبای زندگیم بود

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
احتمال خیلی زیاد بهت بی محلی کردن چند وقته ازدواج کردی؟

نه بی محلی نیست 

حس میکنم دارن ازارم میدن حس میکنم یه ادم بدبختو تنهام

وای خدا حالم خیلی بده 😭😭

یه دو سالی هس نامزدم