2777
2789

سلام.

خانم ها الان فهمیدم برای امتحانات باید حضوری برم دانشگاه و متاسفانه دانشکاهم شهر دیگه اس.و۲ساعت فاصله دارم با شهرمون.

و۲۹تاریخ عروسی خواهرشوهرمه یعنی من باید۵روز قبل عروسی برم خوابگاه امتحانات هم فشرده پشت سر هم هست

یعنی وسط امتحانات بایدبرم عروسی و دوباره برگردم خوابگاه.

و موندم تو این اوضاع چجوری به کارام برسم.

فقط لباس گرفتم.

بنظرتون چیکار کنم؟؟؟؟؟

آرایشگاه و بقیه کارا

کدوم شهر هستی؟🙁☹🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه عروسیا بازه؟

آره دیشب جلو خونه ما قیامت بود همه ام چسبیده بودن بهم 🥴🥴🥴🥴🤪🤪🤪🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

آرایشگاه از قبل رزرو کن

هرتایمی خالی داری برو.بگویه ساعته درستت کنه.

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...

وضعیت کرونا داره باز قرمز میشه آخه چرا مراعات نمیکنن حتما باید مراسم هاشون به عزا تبدیل شه ، آخه دکترا وپرستارا چه گناهی کردن 

😔

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
شیراز

وای شیراز چرا حضوری کردخ😥😥😥😥😥😭😭😭😭😭🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥