2777
2789
عنوان

بپیچونم دوستمو ایا یا زشته !

107 بازدید | 8 پست

من و دوستم واس ارتودنسی دندونامون یه جا میریم بعد من از زمان کرونا نرفتم مطب اصلا یه مدتم تعطیل بودن ولی اون یه بار رفته هربارم که قبلا میرفتیم چون ما ماشین داریم با ما میومد حالا امروز پیام داده تو نمیخوای بری چند وقته نرفتی بهت زنگ نزدن گفتم نه کلید کرده بزن وقت بگیر ها فلانه بلانه 

اگر خودش بخواد بره مجبوره با اتوبوس بره یه مسیر طولانی

حالا منم به خاطر کرونا نمیدونم که دوستم کجاها رفته با کی ها در ارتباط بوده استرس دارم که بیاد با ما میخوام بپیچونمش خیلی زشته بنظرتون ؟!

نه بگید بخاطر کورنا ترجیح میدم فعلا نرم دنبالش

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دندون پزشکی هم خطریع خیییییلی

اصلا همون من الان یه کش هایی استفاده باید بکنم که هنوز دارم خودمم اصلا از وقت کرونا از ترس نرفتم الانم بهش گفتم من نمیخوام برم چون لازم نیس ااخه کلید کرده رو من میترسم یه چی بگم ناراحت شه 

بپیچونش. اصولا از ادمای اویزون خوشم نمیاد و کم میکنم رابطمو. الانم بگو نمیرم یا بگو با خاله ای کسی م ...

این هروقت میخواد بره دندون پزشکی یاد من میافته 

اصلا همون من الان یه کش هایی استفاده باید بکنم که هنوز دارم خودمم اصلا از وقت کرونا از ترس نرفتم الا ...

بگو ک نگرانه اینی ک خدای نکرده کرونا بگیری ب خانواده بدی 

بگو همش عذاب وجدان دارم میخوام برم بیرون نمیتونم

برقصان زندگی را به ساز خودت🌼