2777
2789
عنوان

چقدر اخه تو قرنطینه بمونم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 37 پست

خوب پنجره رو باز کنین.دریچه کولر اتاق بابابزرگو ببندین کولر بزنین یا حداقل پنکه

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...

من تو این طور مواقع به بدتر از خودم فکر میکنم آروم میشم

مثلا الان شما به من فکر کن که استراحت مطلقم،یبوست هم گرفتم،هم گرسنمه هم نمیتونم چیز خاصی بخورم جز سوپ و آب روزی ۵ تا آمپول میزدم خداروشکر شده ۳ تا.😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی یاد مادربزرگم افتادم... اون موقع بابام همش میاوردش خونمون الزایمر داشت ما هم جرات نداشتیم از جلوش رد شیم چون انقد سوال میپرسید کلافمون میکرد. الان چهار ماهه از دست دادیمش😔 انقد دلم براش تنگ شده. حتی واسه همون سوالای تکراریش... موقع ناهار میگفت من الان ناهار خوردم نمیخورم بعد من به زور میشستم پیشش تو یه بشقاب غذا میریختم الکی بهش میگفتم من گشنمه توام بیا یه لقمه با من بخور... آخ یادش بخیر مثل بچه کوچیک بود😔😔

چرا نمی زاره؟ چرا نمی تونی کولر بزنی واسه پدر بزرگت؟ چرا همش قیمه ؟؟؟ 

نمیخوره چیز دیگه ای 

منم بخوام از جلوش رد شم منو ببینه خفم میکنه فکر میکنه دشمنشم.

بابام هم میگه بشینی تو خونه بهتره هنوز خطر هست

لطفا لایک نکنید💚
 اره دقیقا منم هیچی ندارم هیچی دیگه خونه ی مادربزرگ پدر بزرگ برام ارزو شده ! تو شب یلدا یا بقیه ...

منم نه پدر بزرگ دارم نه مادر بزرگ از پدریمو اصلا ندیدم اما مادریم ۱۲ سال پیش هر دو باهم فوت کردن 😔

دلم واسه مادر بزرگم تنگ شده🥺

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
جای خلوت برو پیاده روی کن یا دوچرخه سواری زیادی به خودت سخت گرفتی 

عزیزم من که خودم مخالف نیستم

بابام نمیذاره همش زنگ میزنه گوشی رو بده آناهیتا ببینم کجاست.

بخوام هم برم کتک میزنه وحشتناک میترسم یه جاییمو ناکار کنه

لطفا لایک نکنید💚
نمیخوره چیز دیگه ای  منم بخوام از جلوش رد شم منو ببینه خفم میکنه فکر میکنه دشمنشم. بابام هم م ...

اخه چرا دشمن ؟ ینی چی اونموقع نبردینش دکتر؟ خب اگه همیشه قیمه بخوره که مریض میشه هم اون هم شما ! اگه میتونی خودتم غذا درست کنی غذای اماده هم میتونی راحته چون فقط سرخ میخواد ... یکیم اینکه یه بار میتونین یه غذای دیگه بدین بهش شاید خوشش بیاد از طعمش

اخه چرا دشمن ؟ ینی چی اونموقع نبردینش دکتر؟ خب اگه همیشه قیمه بخوره که مریض میشه هم اون هم شما ...

چشم پیشنهادت فوق العاده بود

والا چی بگم پول خرج بیماریشو فقط بابام میده هیچکدوم از بچه هاش نمیدن.

لطفا لایک نکنید💚
عزیزم من که خودم مخالف نیستم بابام نمیذاره همش زنگ میزنه گوشی رو بده آناهیتا ببینم کجاست. بخوام هم ...

اخه نمیشه که همش تو خونه باشی  افسرده میشی بله بیرون جای شلوغ ممنوعه ولی تو یه فضای خلوت یکم قدم زدن مشکلی نیست

مرگ تمدن ها زمانی فرا می رسد که بزرگان مردم به پرسش های جدید آن ها پاسخ های  کهنه و تکراری می دهند 
منم نه پدر بزرگ دارم نه مادر بزرگ از پدریمو اصلا ندیدم اما مادریم ۱۲ سال پیش هر دو باهم فوت کردن 😔 ...

منم واسه پدر بزرگم ! چون تنها کسی بود که بیشتر دیده بودمش تا اونیکی مادر بزرگ پدر بزرگم ... خیلی بامزه بود اگه زنده میموند میشد پیر ترین مرد دنیا چون خیلی سالم بود ... یه اتفاقاتی افتاد مریض شد ... 

چشم پیشنهادت فوق العاده بود والا چی بگم پول خرج بیماریشو فقط بابام میده هیچکدوم از بچه هاش نمیدن.

واقعا میگی؟خوب بود؟ اخه من بعضی وقتا ناگت و اینا میخرم چون درست کردنش راحته یا اینکه پنکیک درست میکنم ... اهان باز بالاخره پدر بزرگه دیگه شاید قبلا اشتباه کرده خدا بخشندس ...